5 absurde dingen die je alleen op wintersport doet

Geschreven op 02/04/2019

Een wintersportvakantie is uniek en kan je absoluut niet vergelijken met een andere reis. Er zijn dan ook bepaalde dingen die je jezelf nooit zou zien doen tijdens het jaar.

Chillen in je T-shirt in de sneeuw

Terwijl de temperatuur onder het vriespunt licht, maakt het niet uit dat we de volledige dag buiten te zijn. Na al die inspanningen heb je het meestal zo warm dat je-5 graden op de piste aan het chillen bent. Iets wat we thuis NOOIT zouden doen.

 

De wekker zetten.

De wekker zetten rond 7u30 – 8u… op vakantie? Als je gordijnen opengaan en je het adembenemend uitzicht en verse sneeuw ziet, kan je niet wachten om op de piste te staan.

 

Blij zijn met je lelijk thermisch ondergoed

Op Wintersportvakantie gaan betekent dat je jouw thermisch ondergoed nog eens uit de kast kan halen. Daarna maakt het niet meer uit wat je erover aan doet. Warm zal je het wel hebben. Doe er bijvoorbeeld een leuke onesie over want op wintersport maakt het totaal niet uit of je kleding matcht.

 

Bezweet en stinkend een feestje bouwen


Een feestje in de bergen dat is gezellig een drankje op de après-ski en luidkeels die foute nummers meezingen. Dit allemaal in onze stinkende skikledij met een bad hairday van die skihelm.

 

« Daarboven op die berg! »

Zet jij thuis wel eens een duitse slager op? Ik dacht het niet. De Après-ski muziek waarbij je lijf enkel in de bergen spontaan mee de polonaise begint te dansen.

 

Kriebelt het bij jou ook om op wintersportvakantie te gaan?
Bekijk ons volledige aanbod op de website.