5 Redenen om met jouw vrienden naar het beach house te gaan.

Geschreven op 11/01/2019

Op zoek naar de ideale zomervakantie? Wil je luxe, comfort en toch de gezellige vibe van een beach camp? Dit kan in onze geheel ingerichte Beachhouse.
Hier zijn 5 redenen waarom het beach house de ideale Destination Feelgood is.

 

1. MET AL JE VRIENDEN IN 1 HUIS

Ga je met een grote vriendengroep? Dan kan je gewoon een eigen huis apart huren voor jouw groep. In dit typische Spaanse huisje kan je met 10 personen slapen. Je hebt je eigen leefruimte, terras, keuken en badkamer helemaal voor jullie alleen.

2. DE PERFECTE PLEK OM MENSEN TE LEREN KENNEN

Ready to mingle? In de lounge zones in de tuin kan je aan de bar zitten of een spelletje pingpong spellen. Je kiest helemaal zelf wanneer je mengt in de groep of alleen met je vrienden in je huisje blijft.

3. JE EIGEN TERRAS MET ZONSONDERGANG

Na een dagje strand genieten van een zonsondergang? Elk huis heeft een terras met meubilair aan het water. Geniet samen met je vrienden elke avond van een prachtige zonsondergang over het water.

4. SLEEP. BEACH. PARTY. REPEAT.

Op 10 minuutjes wandelen ben je zo aan het strand om een dagje te chillen of één van de watersporten uit te proberen. ’s Avonds kan je nog een stapje zetten. Op 20 minuten wandelen sta je in het centrum van Empuriabrava.

5. HOE DAN OOK, ZAL JE LEKKER ETEN

Ben je zelf een meesterchef? Elk huisje heeft een eigen keuken met koelkast. Geen kookkunsten? Dan kan je eten in de Flowtrack ingericht bistro waar onze crew dagelijks lekkere verse maaltijden serveert.

 

Het beachhouse is de luxe van een huis met de gezelligheid van een beach camp. Je hebt volledig je eigen ruimte en faciliteiten maar kan ook genieten van de gemeenschappelijke ruimte, mensen leren kennen en lekker eten in de Flowtrack bistro. Zowel 18+ als 16+ deelnemers kunnen het beach house boeken.

Surf naar de website en reserveer jouw Destination Feelgood.