5 redenen waarom jij dit jaar wil leren skiën met je kinderen

Geschreven op 12/10/2021

Droom jij al jaren om (samen met je kinderen) te leren skiën? Of dacht je dat je al die avontuurlijke plannen moest opbergen toen je kinderen kreeg?

Flowtrack to the rescue.

Deze winter brengen we je een super aantrekkelijk aanbod om te leren skiën.
Mét je kinderen. In de meest kindvriendelijke gebieden en accommodaties. En toch betaalbaar.
Twijfel je nog? Dan trekken deze 5 redenen je zeker over de streep:

1. Jullie hebben het verdiend

Na bijna 1,5  jaar thuisonderwijs en crèches of kleuterscholen die te pas en te onpas de deuren moesten sluiten, hebben jullie écht wat ontspannende Family time verdiend. We selecteerden op-en-top kindvriendelijke ski-gebieden en accommodaties met de warmste ontvangst voor elk budget. 

Wat dacht je trouwens van een outdoor après-ski met een glaasje Cava, terwijl je kind geëntertaind wordt door een superheld met sneeuwlaarzen?

>>> In dit filmpje ontdek je hoe Flowtrack Family wintersport er écht aan toe gaat:  

 

 

2. Die eerste pasjes in de sneeuw vergeten ze nooit

Sommige peuters staan te trappelen om in de sneeuw te springen, anderen hebben wat overtuiging nodig. In de sneeuwgewenning laten we je 2,5 – 4,5-jarige op een speelse manier kennis maken met sneeuw en wintersport. We glijden met banden van een piste en leren de eerste pasjes en glijbewegingen op de ski’s. Niet skiënde kindjes (tot 2,5 jaar) kan je met een gerust hart achterlaten bij onze eigen Flowtrack kinderoppas.

>>> Het overzicht van de Flowtrack services vind je hier 

 

 

3. Met Nederlandstalige lessen op elk niveau zijn de kindjes er zo mee weg

Vanaf 4,5 jaar kunnen kinderen goed hun balans leren houden, vanaf dan kunnen ze dus echt leren skiën. We bieden skiles in groepjes volgens niveau met onze eigen Nederlandstalige Flowtrack monitoren. Spelenderwijs ontdekken ze de fun van skiën, zo leren ze sneller en kijken ze aan het einde van deze vakantie al uit naar de volgende skitrip.

>>> in ons aanbod vind je meer informatie over hoe we de skilessen organiseren.

 

 

4. Kinderen tot 9 jaar genieten van de strafste kinderkortingen

Heel wat Flowtrack accommodaties bieden gratis verblijf voor kinderen tot 6 of 9 jaar. Aan jou de keuze of je zelf een potje wil koken of wil genieten van handige hotelservice. 

>>> In deze accommodaties krijg je de strafste kinderkortingen 

 

5. We geven je een duwtje in de rug, met “Start to Ski”

Speciaal voor deze winter biedt Flowtrack gratis skilessen voor beginnende ouders en kinderen. Stap voor stap leren we je hoe je op een veilige manier de berg af komt. De eerste 2 dagen krijgen de beginners een hele dag les, daarna is er telkens les in de voormiddag. Op het einde van de week maak je mooie bochtjes en ski je veilig de berg af.

>>> Meer lezen over “Start to Ski”

 

Wordt 2022 het jaar dat jij met je kinderen leert skiën?
Bekijk het volledige aanbod en boek vandaag nog jouw favoriete accommodatie.