wat houdt een reisbijstandsverzekering in?

Geschreven op 01/12/2020

Met een reisbijstandsverzekering vertrek je met een gerust hart op vakantie. Je bent namelijk verzekerd voor medische kosten en/of eventuele repatriëring tijdens je reis. Hiervoor werken wij samen met onze betrouwbare partner Allianz. Een reisbijstandsverzekering kost 30 Euro per persoon voor 13+, 16+, 18+ en 65 Euro per gezin.
Medische kosten die niet door je eigen ziekenfonds gedekt worden, worden door Allianz terugbetaald. Als je deze verzekering neemt, stellen wij samen met Allianz een medisch dossier op en brengen wij jullie in contact met Allianz. Deze verzekering staat volledig los van eventuele annulaties van je reis ten gevolge van bv. corona of andere vormen van overmacht die buiten jouw of onze wil zijn.
Wie zich voor een annulatie omwille van een nieuwe Corona uitbraak wenst te beschermen, raden we aan een Corona cashback garantie te boeken. Meer informatie hierover vind je bij de Corona artikels in deze veelgestelde vragen. Hier vind je alle polisvoorwaarden voor je reisbijstandsverzekering.