Annulatie zomervakanties 18+ in Biscarrosse

Geschreven op 05/06/2020

Omwille van de Corona crisis en de nog steeds geldende maatregelen die hiermee gepaard gaan, zijn er voor Flowtrack nog te veel onduidelijkheden over hoe we in het buitenland kwalitatieve groepsreizen kunnen organiseren. Daarom annuleren we het 18+ camp naar Biscarrosse. Dit is een moeilijke beslissing die we niet graag nemen maar  waar we wel helemaal achter staan.

Waarom?
Door de onduidelijkheid die er momenteel nog steeds heerst over hoe we een kwalitatief camp voor groepen kunnen organiseren in het buitenland. Flowtrack organiseert pakketreizen. Dit zijn reizen waar verschillende diensten in zitten: de busreis, het verblijf op de camping, het sanitair op de camping, de activiteiten ter plaatse, etc… Door de geldende maatregelen is het nog steeds erg onduidelijk wat we wel of niet kunnen organiseren.

Waarom organiseert Flowtrack geen social distance camp in Frankrijk?
Flowtrack staat voor ‘Destination Feelgood’. Deze Feelgood realiseren we door te ontdekken, activiteiten te beleven en anderen te ontmoeten. Als we deze waarden onvoldoende kunnen realiseren omwille van gezondheidsmaatregelen, dan kiezen we er bewust voor om deze zomer geen vakanties te organiseren.

De tegoedbon.
Wij bieden voor jouw reis een soepele omruilgarantie via een tegoedbon. Met deze tegoedbon kan je jouw reis verplaatsen naar een later moment. Je voucher is bruikbaar voor alle Flowtrack vakanties (winter en zomer) en is geldig tot en met september 2023. Als je nieuwe reis goedkoper is, betaalt Flowtrack het verschil terug. Indien de nieuwe reis duurder is, dan is de meerprijs voor eigen rekening.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?
1/ je huidige reis wordt geannuleerd. Je ontvangt een annuleringsmail met de originele factuur en een annuleringsfactuur. Je hoeft met deze mail niets te doen, dit is enkel een administratieve afhandeling.
2/ op ‘My Flowtrack’ vind je een tegoed, dit is het bedrag dat je reeds betaalde en dat je dus kan opnemen voor een reis naar keuze tot en met september 2023.
3/ je ontvangt een mail met jouw persoonlijke tegoedbon voor 1 juli 2020.

Het gebruik van de tegoedbon is een tijdelijke maatregel die werd goedgekeurd door onze overheid. We begrijpen dat sommige reizigers dit minder leuk vinden en liever hun geld terugbetaald hadden gezien. Wij zijn als reisorganisatie echter heel dankbaar voor deze mogelijkheid. We zijn een financieel gezond bedrijf en deze maatregel zorgt ervoor dat wij volgende winter en zomer opnieuw reizen zullen kunnen organiseren. Bovendien is de tegoedbon verzekerd door het garantiefonds reizen. Stel dat wij als bedrijf in financiële moeilijkheden komen, dan zorgt dit fonds voor een terugbetaling van de tegoedbon.

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van de Corona tegoedbon vind je in artikel 28 van de bijzondere reisvoorwaarden.

Zijn er buiten het camp in Biscarrosse andere vakanties die deze zomer wel doorgaan?
In september organiseert Flowtrack student trips naar Empuriabrava. Hier kunnen we veilig jullie vakantie organiseren. Je krijgt met je vriendengroep een privé huis met verzorgde sanitaire voorzieningen en de gemeenschappelijke ruimtes zijn groot, waardoor we social distance garanderen. Meer informatie over deze trips vind je hier. Je kan uiteraard je tegoedbon gebruiken voor deze vakantie.

 
Heb je nog vragen?
Je kan ons ook tijdens de kantooruren bereiken via telefoon, e-mail of via de chatbox op onze website. Hopelijk zijn we binnenkort definitief verlost van dit virus en kunnen we weer volop genieten van onze vrijheid.

De feelgood komt terug, da’s beloofd!

Team Flowtrack.