Scroll voor meer info

Scroll voor meer info

Flowtrack Crew

Onze shortbike crew is een zeer hechte crew. De meeste begeleiders en catering die meegaan op mountainbikeweekend komen ieder jaar terug. Als Flowtrack bike crew kom je terecht in een positieve omgeving waar je alleen maar onvergetelijke ervaringen zal uit halen.

Ieder jaar gaan we op zoek naar shortbike crew die onze mountainbikeweekends naar een hoger niveau tillen. Ben je een ervaren mountainbiker en ken je alle kneepjes van het vak of heb je helemaal geen schrik om voor een groep van 50 man een middaglunch te voorzien? Dan vind je wel een plekje bij Flowtrack.

Functies

FIETSBEGELEIDER

Flowtrack werkt al jarenlang met een vaste kern van gepassioneerde fietsbegeleiders. Regelmatig zijn we op zoek naar de juiste profielen om ons team te versterken. Kan jij je vinden in volgende omschrijving, meld je dan aan en dan nemen wij contact met je op.

Je hoeft geen wedstrijd mountainbiker te zijn, maar je hebt een goede basisconditie en fietst bijvoorbeeld 1 keer per week een toertocht. Je bent bekend in de wereld van het mountainbiken en hebt voldoende technische kennis om reparaties te doen en fietsen goed af te stellen. Je kan goed overweg met een fiets-GPS en hebt geen probleem om routes en waypoints te volgen. Je bent een sociaal persoon en houdt ervan om in groep te fietsen. Je wil graag je passie overbrengen aan andere mensen en hebt geduld om mensen te begeleiden die een minder niveau hebben dan jou. Je kan je vrijmaken tijdens minstens een van onze shortbikes inclusief verkenning.

CATERING

Tijdens onze shortbike weekends voorzien wij ’s middags overheerlijke buffetten die we op locatie serveren. Wil jij ons hier graag bij helpen? Je hoeft zeker geen chef kok te zijn, maar liefst heb je een passie voor de keuken of haal je er voldoening uit om mensen lekker eten te serveren. Je steekt graag de handen uit de mouwen en doet er alles aan om het eten mooi te presenteren en de hygiëne te respecteren. Je kan goed hoeveelheden inschatten en respecteert de vooropgestelde budgetten. Je maakt graag een babbeltje met de mountainbikers en helpt hen verder met eventuele vragen. Liefst ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je ervaring met rijden in een bestelwagen.

AANMELDEN?

Je kan het hele jaar door aanmeldingen insturen om aan de slag te gaan als crew voor Flowtrack. De VZW trackx houdt zich bezig met de selectieprocedure van al onze crew. Zij plannen selectiedagen in waarbij je wordt geëvalueerd tijdens een persoonlijk gesprek.

Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen

 • Waar is Flowtrack naar op zoek?

  Jaarlijks zoekt Flowtrack een groot aantal tijdelijke werkkrachten en vrijwilligers voor de zomerkampen in Frankrijk en Spanje. We zoeken enthousiaste, sociale en flexibele jongeren die houden van een uitdaging. Een positieve ingesteldheid is belangrijker dan jarenlange ervaring. We zijn op zoek naar verschillende profielen voor uiteenlopende functies, dus afhankelijk van jouw interesses zullen we kijken of we een match vinden.

 • Hoe oud moet ik zijn om me aan te melden?

  Om aan de slag te kunnen bij Flowtrack moet je minimum 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent raden we je aan eerst nog een keer mee op reis te gaan naar een van onze camps. Hier leer je de werking en onze crew kennen, dit kan je helpen om volgend jaar geselecteerd te worden.

 • Wat moet ik kunnen?

  We hebben uiteenlopende jobs waar verschillende kwaliteiten voor vereist zijn. Afhankelijk van jouw vaardigheden zoeken we een functie die bij je past. Er zijn een aantal jobs waar specifieke diploma’s voor nodig zijn zoals (wind)surfleraar en een aantal jobs waar het een voordeel is om al wat ervaring te hebben zoals in de catering, als DJ of als fotograaf, maar er zijn ook veel jobs waar je met een juiste ingesteldheid en een enthousiaste houding genoeg basis hebt om de juiste skills van ons te leren zoals campcrew, campleader of nachtwaker.

 • Hoe lang moet ik beschikbaar zijn?

  Afhankelijk van de functie waarop je zal ingepland worden. Voor sommige functies zoals juniorcrew is het voldoende om één week beschikbaar te zijn, voor andere functies vragen wij een minimum van 3 weken of een maand. Er is een mogelijkheid om een heel seizoen (5 maanden) voor ons aan de slag te gaan. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe meer mogelijkheden er zijn.

 • Wat zijn de bestemmingen van Flowtrack?

  Flowtrack is in de zomer werkzaam aan de Middellandse zee in de regio Gerona (Spanje) en aan de Atlantische kust in Les Landes (Frankrijk) en San Vicente de la Barquera (Spanje).

 • Hoe geraak ik ter plaatse?

  Wij zullen je in de mate van het mogelijke inplannen op één van onze bussen. Wekelijks vertrekken er bussen richting de verschillende locaties. Indien je daar op een bepaalde datum moet zijn dat er (nog) geen bussen van ons rijden zullen wij een alternatief traject zoeken via bus, trein of vliegtuig. We vragen van jou de flexibiliteit om aan de opstapplaats te geraken.

 • Waar zal ik verblijven?

  In bijna alle gevallen zal je verblijven op een beachcamp van Flowtrack en zal je slapen in een tent. We vragen je om zelf een matras, slaapzak en kussen te voorzien. In uitzonderlijke gevallen zal je verblijven in een hotel of een vakantiehuis, maar dan word je dit duidelijk vermeld.

 • Hoe zit het met eten?

  Eten wordt altijd voorzien op de camps. Onze catering crew maakt zowel voor de gasten als de crew heerlijke verse maaltijden. We houden zoveel mogelijk rekening met verschillende allergieën en dieetwensen maar indien je specifieke ingrediënten nodig hebt kan het verstandig zijn om deze zelf te voorzien.

 • Welke functies kan ik doen?

  De verschillende functies die je in de zomer kan vervullen staan hierboven beschreven. Wat jouw functie specifiek inhoudt leer je later op je de selectiedagen, opleiding of in de handleidingen die op je dashboard komen.

 • Word ik betaald?

  Je reis, verblijf, eten, drankkaart, crew t-shirts en activiteiten zijn gratis. Dit maakt deel uit van je beloning. We hopen dat je vooral op zoek bent naar een leuke ervaring en naar zelfontwikkeling. Voor sommige functies met meer verantwoordelijkheid wordt er een bepaalde vergoeding voorzien. Meer uitleg hierover krijg je tijdens de selectiedag.

 • Hoe weet ik of ik geselecteerd ben?

  Als je een profiel aanmaakt op onze website zullen wij dit zo snel mogelijk behandelen en evalueren. Wanneer we denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor ons team te versterken zullen we je een mail sturen met een uitnodiging voor een van onze selectiedagen.

 • Hoe verloopt een selectiedag?

  Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiedag kan je zelf aanduiden op je dashboard welke datum voor jou past. Een week voor de selectiedag krijg je van ons nog een mail met extra uitleg over de locatie en wat er van jou verwacht wordt. We geven een interactieve presentatie over de werking van Flowtrack en we laten jullie ook aan het woord zodat we je kunnen leren kennen. Achteraf volgt een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

 • Waar en wanneer gaan de selectiedagen door?

  De selectiedagen gaan door tussen februari en april. De meeste selectiedagen gaan door in Mechelen, België. Ook worden er selectiedagen georganiseerd in Amsterdam.
  De uiteindelijke data krijg je door als je door de pre-selectie bent.

 • Wat als ik niet kan tijdens de selectiedagen?

  De selectiedag is een eerste kennismaking met Flowtrack. Je krijgt hier veel informatie en is voor ons ook de ideale manier om jou te leren kennen. We geven dus uiteraard voorkeur aan de mensen die naar de selectie kunnen komen. Als je lang naar het buitenland bent of om andere redenen niet kan komen hangt het af van je beschikbaarheid en je profiel of we je uitnodigen voor een gesprek op een ander moment.

 • Waar vind ik mijn planning terug?

  Alle informatie omtrent inplanning, vertrekinformatie, vergoedingen en informatiebundels kan je terugvinden op je dashboard. Je zal toegang krijgen tot je dashboard wanneer je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.

 • Help! Ik vond hier geen antwoord op mijn vraag.

  Meer specifieke vragen zullen beantwoord worden tijdens de selectiedag, het opleidingsweekend, in de informatiebundels op je dashboard en je opleiding ter plaatse. Zit je toch nog met een dringende vraag, mail dan even naar info@trackx.eu