Crew Van De Maand: Cyriel Bral

Geschreven op 30/04/2019

Meet Cyriel. Activities crew in Empuriabrava. Hij is expert in Watersporten aan de Muga. Momenteel studeert hij in Barcelona en is dus de ideale gids voor iedereen die deze zomer naar het watersport paradise of het beach house gaan.

 

VERTEL KORT AAN DE LEZERS WIE JE BENT.

“Mijn naam is Cyriel. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bacheloropleiding lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie waarin ik een specialisatie natuursport heb gekozen. Ik heb de kans gekregen om op Erasmus te gaan en mijn jaar af te maken in Barcelona. In mijn vrije tijd speel ik voetbal, maar ben ik ook bezig met verschillende outdoor sporten. Ik zie mijzelf als een positieve kerel die « feelgood vibes » probeert over te brengen aan anderen.”

 

HOE BEN JE BIJ FLOWTRACK TERECHTGEKOMEN? 

“Ik studeer aan de Artevelde hogeschool in Gent, daar kreeg ik informatie over verschillende sportvakantieorganisaties waar wij, met ons diploma, later terecht kunnen. Flowtrack was daar eentje van en sprak mij enorm aan. Zo belande ik bij de selectiegesprekken en vervolgens bij de crew van Flowtrack.”

 

WAT DOE JE ZOAL BIJ FLOWTRACK?

“Ik startte twee jaar geleden als kitchen crew in Albanya, maar werd als snel ingeschakeld als activity crew aan de Muga. Dit is ook wat ik het liefste doe. Ervoor zorgen dat anderen een feelgood ervaring hebben wanneer ze op het water zijn is mijn doel.”

 

WAAR KIJK JE HET MEESTE NAAR UIT DEZE ZOMER?

“Goh niet makkelijk om daar één ding uit nemen. Alles tijdens de summercamps is zalig! Ik kijk er vooral naar uit om iedereen terug te zien, zonnige en actieve dagen te beleven aan de Muga. Veel op het water zijn en de dagen afsluiten met een feestje in de strandbar Xiringuito zijn dingen waar ik zeker naar uitkijk.”

 

WAT MOETEN WE ZEKER BEZOEKEN IN BARCELONA DEZE ZOMER?

“Barcelona is ontzettend groot, met heel veel leuke en gezellig dingen. Ik heb de Tibidabo ontdekt de voorbije dagen. Je kan er naartoe gaan met een supermooie hike en het uitzicht als je op de top bent is echt ongelooflijk. Naast dat is de Sagrada familia zeker een aanrader als ook Castell Montjuic. Het uitzicht over Barcelona van aan Castell Montjuic is zeker de moeite.”

 

WAT IS JOUW ULTIEME DESTINATION FEELGOOD?

“Mijn ultimate destination feelgood is een topperiode beleven tijdens de summercamps, af en toe een klein feestje, maar vooral op het water zijn en genieten van de feelgood-momenten die ik hier beleef.”