De leukste kerstcadeaus voor surfers

Geschreven op 21/12/2018

Het is bijna kerst en dat wil zeggen cadeautjes tijd. Ben jij nog opzoek naar het ideale cadeau voor een ware surfdude of surfchick? We helpen je graag in de zoektocht naar het ideale cadeau.

 

1.Poncho

Naast het surfboard is een poncho de beste vriend van elke surfer. Een zachte handdoek die ook kan functioneren als kleedkamer als je je wetsuit wil aandoen op het strand of gewoon als badjas.

2. Wax remover

De winter is een perfecte timing om je surfboard te ontwaxen want oude wax zorgt alleen maar extra gewicht aan je surfboard. Met wax remover kan elke surfer zijn surfboard klaar maken voor het nieuwe surfseizoen.

3. Waterproof bag

Je wilt tijdens het surfen je spullen droog en net bewaren, dit kan door een waterproof bag. Door de stevige kunststoffen en dubbele sealing is de zak volledig waterdicht. Je spullen zijn dus volledig beach proof!

4. Surfbooks

We weten dat surfdudes en surfchicks geen boekenwormen zijn maar het “surf’s up handboek voor dummy tot pro” biedt alle informatie en inspiratie over surfen, geïllustreerd met prachtige foto’s.

5. Reischeque voor een Flowtrack surftrip

Het ideale cadeau toch? Met de kortingsbon kan je een Flowtrack vakantie boeken om volgende zomer een week te gaan surfen.

 

Hoop jij om een cadeaubon voor een surfvakantie met Flowtrack onder de kerstboom te vinden, neem dan zeker al eens een kijkje naar onze vakanties en droom al weg naar jouw Destination Feelgood. Check onze reizen op www.flowtrack.be/summer-brand