Destination Feelgood, ook voor de thuisblijvers!

Geschreven op 12/01/2016

Natuurlijk hebben de ouders als thuisblijvers heel wat vragen over een Flowtrack zomervakantie. In dit artikel vind je al de info die je nodig hebt om je kind met een gerust hart op vakantie te sturen.

Terwijl de kinderen op zomerkamp sporten, creatief bezig zijn en werken aan hun sociale vaardigheden, kunnen de ouders thuis hun eigen Destination Feelgood ontdekken. Je kan je kind met een gerust hart op reis sturen want met de hulp van meer dan 150 monitoren verzorgen wij elk aspect van hun reis.
Wat is ons doel tijdens deze reizen? De kinderen hun eigen Destination Feelgood op een leuke maar verantwoorde manier laten ontdekken.

10 jaar Flowtrack

Flowtrack organiseert al meer dan 10 jaar jongerenvakanties in Frankrijk en Spanje. Ook organiseren we al 10 jaar vakanties voor partnerorganisaties zoals Kazou, Sporta, Topvakantie en vele anderen. Jaarlijks vertrekken zo’n 6000 jongeren met Flowtrack op reis.

Natuurlijk ben je als ouder benieuwd naar de organisatie met wie jouw kind op kamp/vakantie zal gaan. Het Flowtrack office team bestaat uit 8 voltijdse medewerkers met jarenlange ervaring in het organiseren van jongerenkampen. Veel van onze medewerkers komen uit de Lichamelijke opvoeding of hebben een pedagogische achtergrond.

Fervent Reisagent

Vlaamse reisorganisatie Flowtrack

Flowtrack is lid van de website Fervent reisagent, een initiatief van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus. De VVR heeft als doel om consumenten te voorzien van eerlijke en professionele informatie met betrekking tot reizen en vakantie. Om lid te zijn van de VVR moet een reisbureau voldoen aan de volgende zaken.

  • De geldende wetgeving moet worden gehandhaafd om zo onveilige reisverkopers en malafide reisbureaus uit de sector te weren.
  • De correcte licenties, ervaring en beroepsbekwaamheid bezitten om reizen te organiseren.

Als organisatie zijn wij zeer trots om deel uit te maken van een groep reisbureaus die een veilige haven zijn voor de organisatie van uw vakanties.

Begeleiding

Begeleiding op de zomerkampen

Onze crew is een hechte community van gemotiveerde mensen, die graag hun passie delen met anderen. Velen hebben een lerarenopleiding, een jarenlange ervaring en/of een diploma in het begeleiden van specifieke activiteiten. Bovenop onze eigen Nederlandstalige crew ter plaatse, zorgen wij ook voor begeleiding tijdens de heen- en terugrit. Op al onze kampen wordt onze begeleiding aangepast aan de leeftijdscategorie.

De 13 plussers worden 24/24u begeleid door onze Flowtrack crew. Vanaf het eerste contact met de jongeren wordt een vriendschaps- en vertrouwensband opgebouwd. Zo scheppen we een veilige en verantwoorde omgeving waarbinnen de jongeren zich naar hartenlust kunnen amuseren.

De 16 plussers hebben dan wat meer vrijheid om hun vakantie zelf in te vullen. Uiteraard is onze crew altijd aanspreekbaar en staan ze klaar om er een onvergetelijke week van te maken!

Interview met Bart – Vader van Emiel
(13+ zomerkamp, 2015)

Zomerkamp bij Flowtrack in Spanje

De papa van Emiel was bereid om een interview af te leggen over zijn ervaring met Flowtrack.

‘We hebben het volste vertrouwen in de organisatie. Onze jongens kunnen leuk sporten, creatief bezig zijn en werken aan hun sociale vaardigheden.’ -Bart

Lees het volledige interview met de papa van Emiel hier.