NIEUW! 13+ zomerkamp in Empuriabrava

Geschreven op 12/01/2016

Speciaal voor jongeren die meer willen dan alleen golfsurfen hebben we een gloednieuw zomerkamp in Empuriabrava aan de Costa Brava in Spanje. Bijna altijd stralend mooi weer, een blauwe oceaan en een enorme waaier aan mogelijkheden in de nabije omgeving. De ideale locatie voor een zorgeloze vakantie waarbij vriendschap, avontuur en ontdekking centraal staan.

Of je nu alleen komt of met een groepje vrienden, je zal je hier snel op je gemak voelen. Mede dankzij onze geweldige crew, die jullie begeleiden en non-stop klaarstaan om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Mix van outdooractiviteiten

Het coole aan Empuriabrava is het héél gevarieerde takenpakket. Zo kan je genieten van een watersportmix met windsurfen, SUP, kayak, Catamaran, maar ook snorkeluitstappen met een bootcruise, een daguitstap naar het Aquabrava waterpretpark en trek je de bergen in voor nog meer avontuur!

Zomerkamp in Spanje

Met professionele begeleiding en de nodige bescherming trekken we de bergen in richting Albanya in de Pyreneeën waar we een rivier afdalen en spannende sprongen maken in het diepe water.

SUP bij Flowtrack 13+

Tijdens de watersportexperience laat onze Nederlandstalige crew jullie kennismaken met een aantal coole watersporten! Windsurfen, Stand Up Paddle, boardsports en skimboard staan al zeker op het programma!

BegeleidingBegeleiding op Flowtrack zomerkamp

Onze crew is een hechte community van gemotiveerde mensen, die graag hun passie delen met anderen. Velen hebben een lerarenopleiding, een jarenlange ervaring en/of een diploma in het begeleiden van specifieke activiteiten. Bovenop onze eigen Nederlandstalige crew ter plaatse, zorgen wij ook voor begeleiding tijdens de heen- en terugrit. Op al onze kampen wordt onze begeleiding aangepast aan de leeftijdscategorie. Onze crew ziet erop toe dat de jongeren het sociale contact op een correcte en spontane manier beleven.

De 13 plussers worden 24/24u begeleid door onze Flowtrack crew. Vanaf het eerste contact met de jongeren wordt een vriendschaps- en vertrouwensband opgebouwd. Zo scheppen we een veilige en verantwoorde omgeving waarbinnen de jongeren zich naar hartenlust kunnen amuseren.

Accommodatie

Het Flowtrack zomerkamp Empuriabrava bevindt zich op camping Rubina Resort****. Deze luxueuze camping ligt temidden van een prachtig natuurgebied en vlak aan het strand. Op het kamp worden heerlijk vers bereide maaltijden voorzien en voor een drankje of snack kan je altijd terecht in onze eigen beachbar!

De camping ligt op 15 minuten van het centrum en valt onder 1a categoria. het is een topper wat betreft kwaliteit, voorzieningen en sanitair. De camping beschikt over een 50 meter zwembad en tijdens deze week zal Flowtrack jullie leren hoe je van het Spaanse leven moet genieten! De vele kleine baaien in het natuurpark zorgen voor prachtige uitzichten en het helder blauwe, warme water nodigt meer dan ooit uit om erin te springen!

Voor info, foto’s en meer, surf naar onze bestemmingspagina van Empuriabrava en ontdek jouw volgende Destination Feelgood!