5 redenen waarom een Flowtrack tipi perfect is voor op surfkamp

Geschreven op 27/06/2018

Iets wat veel mensen tegen houdt om op surfkamp te gaan, is het feit dat je gaat « kamperen ». Dit hoeft vanaf deze zomer niet langer een probleem te zijn. De afgelopen maanden zijn we aan de slag gegaan om zelf de perfecte tipi te ontwerpen.

Dit zijn de 5 redenen waarom onze tipi de beste tipi is.

1. Op gras in plaats van zand

biscarosse-1

Je denkt misschien dat een surfkamp leuker is op het strand, maar niets is minder waar. Wij kiezen er bewust voor om onze camps niet op te bouwen op het strand. Het laatste dat je wil is een tipi vol met zand…

2. Hogere zijkanten

biscarosse-12

Zoals je ziet komen bij een standaardtipi (rechts) de zijkanten tot op de grond. Dit zorgt ervoor dat je heel wat plaats verliest. Standaard tipi’s creëren een illusie van ruimte. Wij hebben onze tipi’s zo ontworpen dat je genoeg plaats hebt voor nachttafeltjes of stoeltjes te zetten in de tipi. Bij ons krijg je ook echt de ruimte die je verwacht van een tipi.

3. Vuilafwerende stof

biscarosse-11

Zo kan jij zelfs helemaal op het einde van de zomer nog genieten van een propere tipi.

4. Struikel niet over je touw

biscarosse-10

Bij standaardtipi’s heb je een heel onhandig touw aan de voorkant van je tent. Ongetwijfeld zal je er wel over struikelen als je een hele week in een tipi verblijft. Wij hebben de binnenkant van de tipi zodanig versterkt dat er geen extra touw aan te pas komt.

5. Brede diameter

schermafbeelding-2018-06-27-om-12-58-06

Toen we onze tipi begonnen ontwerpen, zagen we dat de meeste tipi’s met een diameter van 4 meter of 4,5 meter werken. Onze tipi is net geen 5 meter breed. Vergeet « kamperen »… In een Flowtrack tipi ga je wel echt glampen.

 

Waar wacht je nog op? Een betere tipi ga je niet vinden.
Boek jouw 18+ surfkamp naar Biscarrosse