Scroll voor meer info

Scroll voor meer info

Flowtrack Crew

Ben je volledig gebeten door de wintersport en wil je graag tijdens de winter aan de slag in de mooiste wintersportgebieden? Als Flowtrack snow crew kom terecht in een positieve omgeving waar je alleen maar onvergetelijke ervaringen zal uit halen.

Ieder jaar gaan we op zoek naar +- 100  crewleden die onze wintersportvakanties en -stages naar een hoger niveau tillen. Voor alle talenten is er wel een plekje. Ben je opgeleid ski- of snowboardmonitor, heb je aangeboren skills om voor een groep jongeren te staan of zit het opvangen en begeleiden van kinderen in je bloed? Iedereen vind wel een plekje bij Flowtrack.

Onze snowcamps en familiereizen hebben jou nodig.
Twijfel niet langer en meld je aan voor de winterjob van je leven.

Functies

SKI- OF SNOWBOARDMONITOR

Tijdens al onze reizen hebben we heel wat ski- en snowboardmonitoren nodig. Indien je beschikt over een specifiek diploma om ski of snowboardles te geven is dit de functie voor jou tijdens de winter. Je maakt deel uit van een hele hechte groep monitoren. Heb je de juiste diploma’s hiervoor nog niet? Neem even contact met ons op, we organiseren zelf een opleiding maar kunnen jou ook wel in de juiste richting sturen om zo snel mogelijk jouw diploma te behalen.

SNOWCAMP CAMPLEADER

Tijdens onze snowcamps is het belangrijk dat de jongeren op een verantwoordelijke manier begeleid worden. Je hebt een goede voeling met de leeftijdsgroep en je kan gemakkelijk om met een grote groep jongeren. Je zorgt er mee voor dat onze snowcamps een succes worden!

KINDEROPVANG

Tijdens onze familiereizen zijn er heel wat families met kinderen tussen de 0-4 jaar. Deze worden opgevangen door onze eigen crew. Ben je goed met kinderen en/of heb je een relevante opleiding? Misschien ben jij dan binnenkort verantwoordelijk voor onze kinderopvang in Gressoney.

AANMELDEN?

Je kan het hele jaar door aanmeldingen insturen om aan de slag te gaan als crew voor Flowtrack. De VZW trackx houdt zich bezig met de selectieprocedure van al onze crew. Zij plannen selectiedagen in waarbij je wordt geëvalueerd tijdens een persoonlijk gesprek. Indien je geselecteerd bent na dit gesprek kan je je klaarmaken voor de winter van je leven.

Waar wacht je nog op?

OPLEIDING INITIATOR

Heb je een goed ski- of snowboardniveau en droom je er van om monitor te worden in het buitenland?

Trackx vzw organiseert in samenwerking met Flowtrack en Sneeuwsport Vlaanderen een initiatoropleiding ski en snowboard. Deze opleiding geeft je een internationaal erkend diploma om les te geven aan beginnende skiërs of snowboarders. De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte (in België) en een praktisch gedeelte (1 dag indoor, 7 dagen buitenland). om te kunnen deelnemen aan deze opleiding moet je eerst slagen op de toelatingsproef van Sneeuwsport Vlaanderen. Ook studenten L.O. kunnen deelnemen aan deze reguliere cursus.

Veelgestelde vragen

 • Waar is Flowtrack naar op zoek?

  Jaarlijks zoekt Flowtrack een groot aantal tijdelijke werkkrachten en vrijwilligers voor de zomerkampen in Frankrijk en Spanje. We zoeken enthousiaste, sociale en flexibele jongeren die houden van een uitdaging. Een positieve ingesteldheid is belangrijker dan jarenlange ervaring. We zijn op zoek naar verschillende profielen voor uiteenlopende functies, dus afhankelijk van jouw interesses zullen we kijken of we een match vinden.

 • Hoe oud moet ik zijn om me aan te melden?

  Om aan de slag te kunnen bij Flowtrack moet je minimum 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent raden we je aan eerst nog een keer mee op reis te gaan naar een van onze camps. Hier leer je de werking en onze crew kennen, dit kan je helpen om volgend jaar geselecteerd te worden.

 • Wat moet ik kunnen?

  We hebben uiteenlopende jobs waar verschillende kwaliteiten voor vereist zijn. Afhankelijk van jouw vaardigheden zoeken we een functie die bij je past. Er zijn een aantal jobs waar specifieke diploma’s voor nodig zijn zoals (wind)surfleraar en een aantal jobs waar het een voordeel is om al wat ervaring te hebben zoals in de catering, als DJ of als fotograaf, maar er zijn ook veel jobs waar je met een juiste ingesteldheid en een enthousiaste houding genoeg basis hebt om de juiste skills van ons te leren zoals campcrew, campleader of nachtwaker.

 • Hoe lang moet ik beschikbaar zijn?

  Afhankelijk van de functie waarop je zal ingepland worden. Voor sommige functies zoals juniorcrew is het voldoende om één week beschikbaar te zijn, voor andere functies vragen wij een minimum van 3 weken of een maand. Er is een mogelijkheid om een heel seizoen (5 maanden) voor ons aan de slag te gaan. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe meer mogelijkheden er zijn.

 • Wat zijn de bestemmingen van Flowtrack?

  Flowtrack is in de zomer werkzaam aan de Middellandse zee in de regio Gerona (Spanje) en aan de Atlantische kust in Les Landes (Frankrijk) en San Vicente de la Barquera (Spanje).

 • Hoe geraak ik ter plaatse?

  Wij zullen je in de mate van het mogelijke inplannen op één van onze bussen. Wekelijks vertrekken er bussen richting de verschillende locaties. Indien je daar op een bepaalde datum moet zijn dat er (nog) geen bussen van ons rijden zullen wij een alternatief traject zoeken via bus, trein of vliegtuig. We vragen van jou de flexibiliteit om aan de opstapplaats te geraken.

 • Waar zal ik verblijven?

  In bijna alle gevallen zal je verblijven op een beachcamp van Flowtrack en zal je slapen in een tent. We vragen je om zelf een matras, slaapzak en kussen te voorzien. In uitzonderlijke gevallen zal je verblijven in een hotel of een vakantiehuis, maar dan word je dit duidelijk vermeld.

 • Hoe zit het met eten?

  Eten wordt altijd voorzien op de camps. Onze catering crew maakt zowel voor de gasten als de crew heerlijke verse maaltijden. We houden zoveel mogelijk rekening met verschillende allergieën en dieetwensen maar indien je specifieke ingrediënten nodig hebt kan het verstandig zijn om deze zelf te voorzien.

 • Welke functies kan ik doen?

  De verschillende functies die je in de zomer kan vervullen staan hierboven beschreven. Wat jouw functie specifiek inhoudt leer je later op je de selectiedagen, opleiding of in de handleidingen die op je dashboard komen.

 • Word ik betaald?

  Je reis, verblijf, eten, drankkaart, crew t-shirts en activiteiten zijn gratis. Dit maakt deel uit van je beloning. We hopen dat je vooral op zoek bent naar een leuke ervaring en naar zelfontwikkeling. Voor sommige functies met meer verantwoordelijkheid wordt er een bepaalde vergoeding voorzien. Meer uitleg hierover krijg je tijdens de selectiedag.

 • Hoe weet ik of ik geselecteerd ben?

  Als je een profiel aanmaakt op onze website zullen wij dit zo snel mogelijk behandelen en evalueren. Wanneer we denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor ons team te versterken zullen we je een mail sturen met een uitnodiging voor een van onze selectiedagen.

 • Hoe verloopt een selectiedag?

  Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiedag kan je zelf aanduiden op je dashboard welke datum voor jou past. Een week voor de selectiedag krijg je van ons nog een mail met extra uitleg over de locatie en wat er van jou verwacht wordt. We geven een interactieve presentatie over de werking van Flowtrack en we laten jullie ook aan het woord zodat we je kunnen leren kennen. Achteraf volgt een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

 • Waar en wanneer gaan de selectiedagen door?

  De selectiedagen gaan door tussen februari en april. De meeste selectiedagen gaan door in Mechelen, België. Ook worden er selectiedagen georganiseerd in Amsterdam.
  De uiteindelijke data krijg je door als je door de pre-selectie bent.

 • Wat als ik niet kan tijdens de selectiedagen?

  De selectiedag is een eerste kennismaking met Flowtrack. Je krijgt hier veel informatie en is voor ons ook de ideale manier om jou te leren kennen. We geven dus uiteraard voorkeur aan de mensen die naar de selectie kunnen komen. Als je lang naar het buitenland bent of om andere redenen niet kan komen hangt het af van je beschikbaarheid en je profiel of we je uitnodigen voor een gesprek op een ander moment.

 • Waar vind ik mijn planning terug?

  Alle informatie omtrent inplanning, vertrekinformatie, vergoedingen en informatiebundels kan je terugvinden op je dashboard. Je zal toegang krijgen tot je dashboard wanneer je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.

 • Help! Ik vond hier geen antwoord op mijn vraag.

  Meer specifieke vragen zullen beantwoord worden tijdens de selectiedag, het opleidingsweekend, in de informatiebundels op je dashboard en je opleiding ter plaatse. Zit je toch nog met een dringende vraag, mail dan even naar info@trackx.eu