SNOWCAMPS

Kies jouw Destination Feelgood.

Snowcamps

16+ snowcamps naar onze gloednieuwe Flowtrack Village in Andorra. Boek een studio vlakbij de piste en beleef de wintersportvakantie van je dromen.

Geboren in 2005 of vroeger.

Geboren in 2005 of vroeger.

Feelgood Formule

De feelgood formule maakt van ieder Snowcamp een Destination Feelgood.

wit-files

GEEN FILES OF AANSCHUIVEN

In dit skigebied hoef je nergens aan te schuiven aan de liften. Het is er ook rustig op de pistes. gegarandeerd meer skiplezier!

scootscoot

Avondactiviteiten

Iedere avond beleef je heel wat leuke avondactiviteiten zoals een kampvuur, snowscooten of een movienight.

acco

VERBLIJF IN HET SNOWHOUSE

Je verblijft samen met de Flowtrack begeleiders en de ski- en snowboardleraars in het Snowhouse. Ideaal om alle andere deelnemers te leren kennen.

muziek

APRÈS-SKI

We organiseren voor jullie een après ski met onze Flowtrack DJ. Jouw kans om je beste dansmoves te laten zien.

lessen

NEDERLANDSTALIGE LESSEN

Alle Ski- en snowboardlessen worden gegeven door eigen Flowtrack monitoren. Meer fun dus in je eigen taal, op en naast de piste!

connection

CONNECTIE

Wij vinden het belangrijk dat jij een goeie band opbouwt met de andere deelnemers en onze crew. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood.

SKIGEBIED

Al jaren kiezen wij heel zorgvuldig onze skigebieden uit. We gaan op zoek naar gebieden die zorgen voor een authentieke beleving. Prachtige uitzichten, geen massatoerisme en een gezellige sfeer. Één gebied dat hier met kop en schouders erbovenuit steekt is de Aosta Vallei. Dit gebied in het noordwesten van Italië is de thuisbasis voor onze wintersportvakanties.

Monte Rosa in Gressoney is een Italiaanse parel. Het gebied heeft 180 kilometer pistes en 29 skiliften. De pistes zijn toegankelijk voor iedereen, van de beginnende skiër tot de ervaren freerider. Met genoeg blauwe pistes om het skiën aan te leren en oneindige off-piste mogelijkheden is dit het ultieme skigebied voor iedereen.

Klik hier voor het pistenplan van Gressoney.

ACTIVITEITEN

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Flowtrack geeft zelf alle ski- en snowboardlessen tijdens het snowcamp. Onze crew zijn goed opgeleide ski- of snowboardmonitoren.

Tijdens de voormiddag focussen we voornamelijk op techniek. Tijdens de namiddag gaan we over tot ski- en snowboard begeleiding met veel aandacht voor praktijk. Je verkent het gebied, leert coole tricks en we zoeken samen de leukste jumps op. We skiën en boarden in 4 verschillende niveaus.

SKI- EN SNOWBOARDMATERIAAL

Maak je geen zorgen als je geen ski- of snowboardmateriaal hebt. Je kan bij jouw boeking aanduiden welk type materiaal je nodig hebt. Je kan dan aan een goede prijs voor de hele week materiaal van hoge kwaliteit reserveren.

Jouw skipas is geldig voor 6 dagen en is inclusief de prijs van jouw snowcamp.

AVONDACTIVITEITEN

Heb je ‘s avonds nog energie over? Onze Flowtrack monitoren organiseren elke avond een perfecte avondactiviteit om de dag af te sluiten. Een fakkeltocht, movienight, pool en pingpong toernooi,…  Dit zorgt voor een chille sfeer en een goed groepsgevoel!

APRÈS-SKI

Flowtrack organiseert een eigen après ski aan de piste! Je kan dansen op de beats van onze Flowtrack DJ, genieten van een drankje en een hapje, sleeën op de snowscoots of gezellig chillen met je vrienden

FLOWTRACK CREW

Tijdens deze week is er een grote Flowtrack crew in het skigebied. De meeste activiteiten, van skilessen tot de dj op de après-ski, worden verzorgd door onze eigen Flowtrack monitoren.

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

MONITOREN

MONITOREN

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

Foto’s van vorige edities

FAQ