16+ Snowcamps
Krokusvakantie

Van zondag 3 tot en met zondag 10 maart
Een onvergetelijke wintersportvakantie voor jongeren vanaf 16 jaar.

Scroll verder en ontdek jouw Destination Feelgood.

Feelgood Formule

De feelgood formule maakt van ieder Snowcamp een Destination Feelgood.

wit-files

GEEN FILES OF AANSCHUIVEN

In dit skigebied hoef je nergens aan te schuiven aan de liften. Het is er ook rustig op de pistes. gegarandeerd meer skiplezier!

scootscoot

Avondactiviteiten

Iedere avond beleef je heel wat leuke avondactiviteiten zoals een kampvuur, snowscooten of een movienight.

acco

VERBLIJF IN HET SNOWHOUSE

Je verblijft samen met de Flowtrack begeleiders en de ski- en snowboardleraars in het Snowhouse. Binnen de kortste keren ken je alle andere Flowtrack gasten.

muziek

APRÈS-SKI

We organiseren voor jullie een après ski met onze Flowtrack DJ. Jouw kans om je beste dansmoves te laten zien!

lessen

NEDERLANDSTALIGE LESSEN

Alle Ski- en snowboardlessen worden gegeven door eigen Flowtrack monitoren. Meer fun dus in je eigen taal, op en naast de piste!

connection

CONNECTIE

Wij vinden het belangrijk dat jij een goeie band opbouwt met de andere deelnemers en onze crew. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood.

SKIGEBIED GRESSONEY

Gressoney is een Italiaanse parel, gelegen in de Aosta vallei, die toegang geeft tot het Monte Rosa skigebied. Het gebied heeft 180 kilomter pistes en 29 skiliften. De pistes zijn toegankelijk voor het hele gezin, van de beginnende skiër tot de ervaren freerider. Ook de rode pistes zijn toegankelijk.

Klik hier voor het pistenplan.

Het Flowtrack Snowhouse ligt op een 15-tal minuutjes van het skigebied. Iedere ochtend en avond pendelen we met de bus naar en van het skigebied.

Flowtrack Snowhouse

Het Flowtrack Snowhouse ligt tijdens de krokusvakantie in het dorpje Gaby net voor Gressoney Saint Jean. We verblijven in een authentieke pension. Van hieruit pendelen we dagelijks met de Flowtrack bus naar de skipistes van Staffal (20 minuten rijden).

De Kamers
Elke kamer heeft een eigen badkamer en toilet en kan 2 tot 8 gasten te slapen leggen. Als je met dezelfde groepsnaam een boeking maakt, zorgen wij dat jullie zoveel mogelijk bij elkaar op de kamer liggen.

Maaltijden
Het verblijf is in half pension, wat wil zeggen dat je ‘s morgens en ‘s avonds een uitgebreide maaltijd krijgt in het snowhouse. ‘s Middags eten we in een restaurantje op de de piste, deze maaltijd is niet inbegrepen in de prijs.

Extra’s
In het snowhouse is een TV kamer, leeskamer, gratis wifi en sauna.

ACTIVITEITEN

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Flowtrack geeft zelf alle ski- en snowboardlessen tijdens het snowcamp. Onze crew zijn goed opgeleide ski- of snowboardmonitoren. De ski- en snowboardlessen zijn optioneel voor de deelnemers van het  16+ snowcamp.

Tijdens de voormiddag focussen we vooral op techniek. Tijdens de namiddag gaan we over tot ski- en snowboardbegeleiding met veel aandacht voor praktijk. Je verkent het gebied, leert coole tricks en we zoeken samen de leukste jumps op.

SKI- EN SNOWBOARDMATERIAAL

Maak je geen zorgen als je geen ski- of snowboardmateriaal hebt. Je kan bij jouw boeking aanduiden welk type materiaal je nodig hebt. Je kan dan aan een goede prijs voor de hele week materiaal van hoge kwaliteit reserveren.

Jouw skipas is geldig voor 6 dagen en is inclusief de prijs van jouw snowcamp.

AVONDACTIVITEITEN

Heb je ‘s avonds nog energie over? Onze Flowtrack monitoren organiseren elke avond een perfecte avondactiviteit om de dag af te sluiten. Een fakkeltocht, movienight, pool en pingpong toernooi,…  Dit zorgt voor een chille sfeer en een goed groepsgevoel!

APRÈS-SKI

Flowtrack organiseert een eigen après ski aan de piste! Je kan dansen op de beats van onze Flowtrack DJ, genieten van een drankje en een hapje, sleeën op de snowscoots of gezellig chillen met je vrienden

FLOWTRACK CREW

Tijdens deze week is er een grote Flowtrack crew in het skigebied. De meeste activiteiten, van skilessen tot de dj op de après-ski, worden verzorgd door onze eigen Flowtrack monitoren.

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

MONITOREN

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

Foto’s van vorige edities

FAQ

Klik hier voor onze meest gestelde vragen.

PRIJZEN
& DATA

 • Boeken

  Krokusvakantie

  Van zaterdagavond 2 maart tot zondagochtend 10 maart 2019
  Vanaf 740 euro

 • Inclusief

  – Busreis
  – Skipas 6 dagen
  – Verblijf op basis van halfpension

 • Optioneel

  – Ski- of snowboardlessen
  – Ski- en snowboardmateriaal