START TO SKI

Zou je graag met je gezin willen leren skiën maar heb je de stap nog niet gezet? Dan wordt 2022 het jaar om eindelijk je plan om te zetten in actie. Want Flowtrack biedt in het winterseizoen 2021-’22 gratis skilessen aan voor beginnende ouders en kinderen!

Als dat geen mooi duwtje in de rug is…

Scroll verder voor meer informatie

EEN UITDAGING MET HET HELE GEZIN

Samen leren skiën en samen sukkelen op de piste creëert een unieke family feelgood ervaring. Daarom willen we ook jou en je gezin stimuleren om de skilatten voor het eerst aan te trekken.

Voorwaarden voor de gratis skilessen:

– De gratis skilessen voor jong en oud zijn enkel geldig voor de skivakanties naar Gressoney (Kerst, krokus en pasen).
– Er moet minstens 1 ouder samen met de kind(eren) skiles volgen in skiles niveau 0.

Met een gezin van 4 spaar je zo gemakkelijk 700 euro uit om te leren skiën.

DE BEGINNERSLESSEN

Flowtrack zorgt voor ski-instructeurs die je leren skiën. We starten op de beginnerspiste met de basis, waar je leert wennen aan de sneeuw en het materiaal. Stap voor stap leren we je hoe je op een veilige manier de berg af komt. De eerste 2 dagen krijgen de beginners een hele dag les, daarna is er telkens les in de voormiddag. Op het einde van de week maak je mooie bochtjes en ski je veilig de berg af.

Let op: De kids hebben het skiën vaak sneller onder de knie dan de papa’s en mama’s. Doe dus zeker je best of je kids zullen ze na 3 dagen cirkeltjes om jou heen skiën.

Aanbod online vanaf augustus

Ga terug naar het aanbod