SUMMER

13+, 16+ en 18+ zomer- en
surfvakanties in Spanje & Frankrijk.

Ontdek onze reizen

SUMMER

Kies jouw Destination Feelgood.

13+

San Vicente

13+ SURFCAMP

Leer surfen in het noorden van Spanje met Nederlandstalige Flowtrack surfcoaches.

Empuriabrava

13+ BEACHCAMP

Ontdek leuke watersporten en avontuurlijke activiteiten aan de zonnige Costa Brava

16+

San Vicente

16+ SURFCAMP

Surfen aan de prachtige Spaanse kust gecombineerd met leuke activiteiten en feestjes.

Biscarrosse

16+ SURFCAMP

Sluit de zomer af in stijl. Van 23 augustus tot en met 1 september op het surfkamp in Biscarrosse.

Empuriabrava

16+ Beach House

Op loopafstand van het strand, 8 villa’s rond een privé kanaal in het Venetië van Spanje.

Empuriabrava

16+ BEACHCAMP

Watersport in Empuria, Citytrippen in Barcelona en feesten in Lloret, De ultieme vakantie.

18+

Biscarrosse

18+ SURFCAMP

Leer surfen op deze legendarische surfspot aan de Franse kust en geniet van de stijlvolle tipi village!

Empuriabrava

18+ LODGE

Boek 1 van deze gezellige villa’s op loopafstand van het strand. ideaal om Empuriabrave te ontdekken.

Feelgood Formule

Onze camps zijn opgebouwd rond onze Feelgood Formule, met als doel om jou een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen.

destination

Destination

Met meer dan 13 jaar ervaring reizen wij de Spaanse en Franse kust af op zoek naar de mooiste bestemmingen. Ze stralen echtheid uit, je beleeft er leuke activiteiten en ervaart adembenemende momenten.

surfer-icon

Actie

Je hebt steeds keuze uit heel wat leuke activiteiten. Een mix van ontdekking, actie en ontspanning zijn het hoogtepunt van jouw vakantie.

crew-icon

CREW

Wij selecteren enthousiaste en goed opgeleide Nederlandstalige monitoren. Wij hechten veel belang aan attitude en ingesteldheid. Zij zorgen voor een welkom gevoel en een Flowtrack vibe die elke vakantie uniek maakt. Voor iedere leeftijdsgroep is er een aangepaste begeleidingsvorm.

food-icon

Food

Wij selecteren ervaren crew die een hele week zorgen voor lekkere, gevarieerde en versbereide maaltijden. Als je ons informeert over allergieën houdt ons cateringteam hiermee rekening.

camp-icon

Camps

Met oog voor detail worden al onze camps zorgvuldig opgebouwd. We zorgen voor comfortabele slaapplaatsen, goede sanitaire voorzieningen, gezellige chill ruimtes en vooral veel feelgood.

feelgood-icon

Feelgood Vibe

Iedereen is welkom op een Flowtrack vakantie. Je wordt omringd door positieve mensen en er hangt een sfeer die perfect is om vrijblijvend te connecteren met jouw medereizigers. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood

ACTIVITEITEN

Surfen

Op alle onze surfkampen zijn gediplomeerde surfcoaches aanwezien die jou alle do’s en don’ts bij het surfen bijleren. Zij delen met plezier hun ervaring en passie met jou. Uiteraard krijg je ook heel wat vrije surf momenten om zelf de golven te ontdekken.

Watersport en Outdoor

Op alle watersport kampen ontdek je heel wat unieke sporten. Je leert windsurfen, SUP, Boardsports en skimboarden tijdens de watersport experience. Daarna trek je de bergen in richting Albanya in de Pyreneeën waar we een rivier afdalen en spannende sprongen in het diepe water wagen.

City trips en uitstappen

De toeristen onder ons ontdekken tijdens het watersport kamp Barcelona en Lloret de Mar. Op de surfkampen kan je dan weer gemakkelijk de nabijgelegen dorpen en steden ontdekken. In San Vicente kan je met de mountainbike de regio ontdekken en in Biscarrosse plan je gemakkelijk een citytrip naar Bordeaux in.

Extra activiteiten

Tussen alle activiteiten in kies je zelf hoe je jouw tijd opvult. Onze camps zijn voorzien met ping pong tafels, beach volleybal, biljart, darts en nog veel meer. Ga je liever lekker relaxen? Dan kan je steeds terecht in onze surfbars en lounges.

Party

Als er iemand weet hoe je een goed feestje in mekaar steekt dan is het wel onze crew. Of we nu naar een gezellige bar gaan in de buurt van het camp of op het camp zelf een feestje organiseren, er zijn genoeg mogelijkheden om je ‘s avonds nooit te vervelen.

CREW

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

Ze zijn er om jou te begeleiden tijdens alle activiteiten, versbereide maaltijden te voorzien en jou volledig welkom te doen voelen op een Flowtrack bestemming.

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

Ze zijn er om jou te begeleiden tijdens alle activiteiten, versbereide maaltijden te voorzien en jou volledig welkom te doen voelen op een Flowtrack bestemming.

Foto’s