San Vicente 16+
SURFKAMP

Een surfparadijs in het noorden van Spanje.
Voor jongeren vanaf 16 jaar.

Scroll verder en ontdek jouw Destination Feelgood.

San Vicente 16+
SURFKAMP

Een surfparadijs voor jongeren
in het noorden van Spanje.

BOEK NU

BOEKEN

datum beschikbaarheid prijs
 • Inclusief

  – Verblijf in tenten
  – Gebruik surfmateriaal
  – Welkomstontbijt
  – T-shirt

 • Optioneel

  – Busvervoer: €60 per rit
  *De data in de prijstabel zijn dag van aankomst en dag van vertrek. Indien je busvervoer boekt vertrek je 1 dag vroeger.
  – Extra week: €199
  – Verblijf in een sheddie: €60
  – Maaltijden half pension: €109
  – Surflessen: Beginnerscursus €89, opfrissingscursus €60
  – Huur mountainbike: €10 hele dag, €5 halve dag
  – Privé surfpakket: €30
  – Extra activiteiten: Scroll verder voor meer info
  – Verzekering: 6,5%

Het Surfkamp

Het Flowtrack surfkamp in San Vicente ligt op 1 van de prachtige heuvels in Oyambre met uitzicht op de zee.
Je kan er chillen in de lounge, nieuwe mensen leren kennen in de « Vale » surfbar of genieten van 1 van de vers bereide maaltijden in het restaurantje.

Er is een privé sanitaire blok op het kamp aanwezig enkel voor Flowtrack gasten.

Je verblijft in een ruime 2- of 4-persoons bungalowtent. Je kan ook kiezen om in een luxueuze sheddie te slapen.

Gelegen op 1 van de prachtige heuvels met uitzicht op de zee.
Chill in de lounge, leer nieuwe mensen in de surfbar of genieten van een vers bereide maaltijd in het restaurant.
Er is een privé sanitaire blok op het kamp aanwezig enkel voor Flowtrack gasten.

Je hebt de keuze om te verblijven in ruime 2- of 4-persoonstenten of in 1 van de luxueuze sheddies.

SHEDDIES

Deze comfortabele mini-chalets zijn voorzien van een 2-persoons matras en genoeg opbergruimte voor jouw bagage.
Upgrade jouw San Vicente experience en verblijf met 2 personen in een stijlvolle sheddie.

Zo ziet een sheddie er vanbinnen uit

San Vicente

Het heuvelachtige landschap aan de Atlantische Oceaan.

Het Flowtrack Surfkamp ligt in de Spaanse provincie Cantabria, net voorbij Santander.

Het kamp ligt tussen 2 baaien: Oyambre en Gerra.
De surflessen gaan door in Oyambre. De golven zijn hier kleiner en minder krachtig, ideaal voor een eerste kennismaking. De meer ervaren surfers kunnen surfen in Gerra, waar je heel wat uitdagende golven vindt.

De golven en de onderstromingen in San Vicente zijn minder bruut dan die aan de Franse kust. Waar het voor beginners vaak moeilijk is om te leren surfen in Frankrijk is het aangenamer, makkelijker en veiliger om te leren surfen in San Vicente.

San Vicente

Gelegen in de Spaanse provincie Cantabria, ligt het kamp tussen 2 baaien: Oyambre en Gerra.
De mindere krachtige golven van Oyambre zijn ideaal voor een eerste kennismaking. Ervaren surfers vinden dan weer uitdaging in Gerra. San Vicente biedt een uitzicht en landschap dat je altijd zal bijblijven.

SURFEN

Leren surfen aan de prachtige kust van San Vicente is een ervaring die jou altijd zal bijblijven. Ontdek het zalige gevoel van een golf te berijden helemaal tot op het strand.

Leren surfen aan de prachtige kust van San Vicente zal jou altijd bijblijven.

Surflessen

Laat je begeleiden door onze gediplomeerde surfcoaches op een Flowtrack surfkamp. Ze leren jou alle do’s en don’ts bij het surfen en delen met plezier hun ervaring en passie met jou. Je hebt keuze uit 2 pakketten: de startersdeal en de opfrissingscursus.

Als beginner leren we jou de juiste techniek aan tijdens 1 uur theorieles en 6 uur praktijkles. Zo ben je zeker van een veilige succeservaring de eerste keer dat je op een surfplank staat. Heb je in het verleden al eens gesurft, Maar wil je toch nog begeleid worden? Neem dan een opfrissingscursus waar alles nog even grondig overlopen wordt en de surfcoaches jou persoonlijke tips geven.

Sunset Surf

Niets is heerlijker dan vanop je surfplank te genieten van de prachtige avondzon die onder gaat in zee. Onze surfcoaches nemen jullie mee voor een Sunset Surfsessie op Oyambre. Onvergetelijke momenten gegarandeerd.

Vrij surfen

Tijdens de uren dat de surfcontainer open is hebben jullie de vrijheid om vrij te surfen.
Ga even surfen met je vrienden, zonder les te krijgen en zonder toezicht van onze crew.

Surfpakket

Heb je zelf geen surf gear? Geen probleem! We voorzien jou van een wetsuit en je krijgt een ruime keuze aan verschillende surfboards. Je kan het surfmateriaal gebruiken vanaf de dag na aankomst tot en met de dag van vertrek.

Heb je toch graag een privé pakket voor de hele week, dan kan je dit boeken tegen een meerprijs van € 30/week. Je krijgt dan in het begin van de week je eigen privé board en wetsuit toegewezen. Bij een privé pakket krijg je de keuze tussen een longsuit of shorty.

Surflessen

Laat je begeleiden door onze gediplomeerde surfcoaches op een Flowtrack surfkamp. Je hebt keuze uit 2 pakketten: de startersdeal en de opfrissingscursus. Beginners krijgen 1 uur theorieles en 6 uur surfles. Bij een opfrissingscursus wordt alles nog eens grondig overlopen en krijg je persoonlijke tips van de coaches.

Sunset Surf

Niets is heerlijker dan vanop je surfplank te genieten van de prachtige avondzon die onder gaat in zee.

Vrij surfen

Tijdens de uren dat de surfcontainer open is hebben jullie de vrijheid om te surfen, zonder les te krijgen en zonder toezicht van onze crew.

Surfpakket

Je krijgt van ons een surfboard en wetsuit vanaf de dag na aankomst tot en met de dag van vertrek. Voor 30 euro krijg je een privé pakket voor heel de week. Flowtrack heeft alle maten surfboards van 7’2″ minimalibu tot 9’8″ longboards, zowel softtops als hardtops.

EXTRA ACTIVITEITEN

Op het 16+ surfkamp is het volledig jouw eigen keuze welke activiteiten je meedoet.

Sommige activiteiten kan je op voorhand boeken, zoals de surflessen.
Ter plaatse schrijf je in voor extra activiteiten, zoals de canyoning en de Feelgood Fiesta.
Meer informatie over de extra activiteiten en richtprijzen vind je bij extra info.

De gratis activiteiten, zoals skateboarden en longboarden, doe je gewoon wanneer je zelf wil.

Op het 16+ surfkamp is het volledig jouw eigen keuze welke activiteiten je meedoet.
Sommige activiteiten kan je op voorhand boeken, ter plaatse kan je inschrijven voor de extra activiteiten.

Meer informatie over de extra activiteiten en richtprijzen vind je bij extra info.

Nightcanyoning

San Vicente ligt vlakbij de bergketen « de Picos de Europa », die buiten het prachtige uitzicht ook een grote waaier aan avontuurlijke activiteiten biedt. De Nightcanyoning is dan ook een niet te missen avontuur. Samen met professionele begeleiders trekken we in volledige uitrusting de bergen in om een afdaling te doen doorheen een van de vele kronkelende riviertjes.

Aangezien deze activiteit ‘s avonds doorgaat krijg je een lamp op je hoofd om de prachtige natuur waar te nemen. Natuurlijke glijbanen, rappels en sprongetjes zorgen voor een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten.

Deze activiteit kan je ter plaatse optioneel bijboeken voor 40 Euro.

Skate- en longboarden

Op het kamp in San Vicente hebben we een eigen miniramp waarop je je skills kan laten zien of de basis kan leren van onze skatecoach.

Het heuvelachtige gebied rondom het kamp is ook de ideale omgeving om te cruisen met je longboard. Als je een eigen skateboard of longboard heb, mag je dat uiteraard meenemen. Anders kan je het bij ons lenen. Uiteraard voorzien we je ook van de nodige bescherming!

Mountainbike

We beschikken over 15 mountainbikes die je bij ons kan huren om het prachtige landschap te verkennen Je kan ze ook gebruiken om de dorpjes in de buurt te bezoeken of naar de supermarkt te gaan. Voor een halve dag betaal je €5 en voor een hele dag €10.

Nightcanyoning

Samen met professionele begeleiders trekken we in volledige uitrusting de bergen in om een afdaling te doen doorheen een van de vele kronkelende riviertjes. Natuurlijke glijbanen, rappels en sprongetjes zorgen voor deze unieke ervaring.

Nightcanyoning boek je ter plaatse voor 40 Euro.

Skate- en longboarden

Op het kamp in San Vicente hebben we een eigen miniramp. Onze skatecoach leert je heel wat nieuwe tricks. Het heuvelachtige gebied rondom het kamp is ook de ideale omgeving om te cruisen met je longboard.

Mountainbike

Je kan een mountainbike huren om het prachtige landschap te verkennen of om de dorpjes in de buurt te bezoeken. Voor een halve dag betaal je €5 en voor een hele dag €10.

PARTY

Wat zou een surfkamp zijn zonder een goede party? In San Vicente zijn er heel wat mogelijkheden om te feesten op en rondom het kamp.

Wat zou een surfkamp zijn zonder een goede party?

Vale Surfbar

Wanneer de zon ondergaat kan het feestje beginnen in onze eigen surfbar op het kamp. Onze Flowtrack Dj’s zorgen voor muziek en de crew zorgt voor de sfeer. De ideale plek om mensen te leren kennen.

Lokale bar

Op wandelafstand van het camp vind je ook een typisch Spaans barretje waar je gezellig met je vrienden nog wat kan relaxen of een feestje bouwen.

Fiesta y Fiesta

Natuurlijk is je surfkamp pas geslaagd na een legendarisch feestje! Samen met de voltallige Flowtrack crew gaan we dansen op de beats van onze DJ in de ‘Fiesta y Fiesta’, een ondergronds danscafé in Comillas.

We vertrekken samen met de bus en we zorgen dat iedereen na afloop ook weer veilig terug op het kamp geraakt. als je meewil, betaal je €15 en krijg je 3 gratis drankjes ter plaatse.

Vale Surfbar

Wanneer de zon ondergaat kan het feestje beginnen in onze eigen surfbar op het kamp. Onze Flowtrack Dj’s zorgen voor muziek en de crew zorgt voor de sfeer.

Lokale bar

Op wandelafstand van het camp vind je ook een typisch Spaans barretje waar je gezellig met je vrienden nog wat kan relaxen of een feestje bouwen.

Fiesta y Fiesta

Natuurlijk is je surfkamp pas geslaagd na een legendarisch feestje! Samen met de voltallige Flowtrack crew gaan we dansen op de beats van onze DJ in de ‘Fiesta y Fiesta’, een ondergronds danscafé in Comillas. Voor de Fiesta y Fiesta betaal je €15 en krijg je 3 gratis drankjes.

Food

Onze crew bereidt met veel liefde dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet met brood, beleg, ontbijtgranen, fruit, sapjes, thee of koffie en lekkere extra’s. ‘s Avonds voorzien wij een gezond en gevarieerd menu, gevolgd door een nagerecht.

We raden je aan om in San Vicente gebruik te maken van de halfpension formule. De supermarkten en het stadscentrum zijn een eindje weg van het kamp, dus het is niet altijd evident om zelf eten te voorzien. Je hebt dan op alle dagen ochtend en avondeten behalve op woensdag, want dan gaan we op uitstap naar Comillas. ‘s Middags heb je de mogelijkheid om broodjes te bestellen.

Onze crew bereidt met veel liefde dagelijks een uitgebreid ontbijt- en avondbuffet.
We raden je aan om in San Vicente gebruik te maken van de halfpension formule. Het centrum is een eind van het kamp en het is niet altijd evident om zelf eten te voorzien. Zo heb je iedere dag ontbijt en avondeten. Enkel op woensdag, met de uitstap naar Comillas, is het eten niet inbegrepen.

FLOWTRACK CREW

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

Ze zijn er om jou te begeleiden tijdens alle activiteiten, versbereide maaltijden te voorzien en jou volledig welkom te doen voelen op een Flowtrack bestemming.

FLOWTRACK CREW

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

Ze zijn er om jou te begeleiden tijdens alle activiteiten, versbereide maaltijden te voorzien en jou volledig welkom te doen voelen op een Flowtrack bestemming.

Foto’s

Praktisch

 • Extra activiteiten en richtprijzen

  Als 16 plusser beslis je bij Flowtrack deels zelf hoe zijn vakantie er zal uitzien en aan welke activiteiten je deelneemt.
  Sommige activiteiten zijn optioneel, je kan ze vrijblijvend ter plaatse boeken.

  Fiesta y Fiesta: 15 Euro
  Nightcanyoning: 40 Euro
  Stand up paddle (2u): 10 Euro
  Mountainbike 1/2 dag: 5 Euro
  Mountainbike 1 dag: 10 Euro

  Je kan deze activiteiten afzonderlijk boeken of je kiest voor een voordelig activiteitenpakket.

 • Oplaadkluisjes

  Voor 10 euro huur je voor heel de week een veilig kluisje met 2 usb oplaadpunten per kluisje.

 • Eigen surfboard

  Je kan ook je eigen surfboard meenemen. Als je met de bus reist, betaal je hiervoor € 25 extra voor het vervoer. Als je een skateboard meeneemt maak je dat best ook vast aan je reiskoffer/reisrugzak. Voor een skateboard hoef je niet bij te betalen.

 • Extra bagage

  Per persoon mag je op de bus 1 reiskoffer (+/- 25kg) en 1 rugzak(je) als handbagage meenemen.
  De slaapzak kan je best aan de reiskoffer vastmaken. Wie wil, kan extra bagage meenemen, hiervoor betaal je € 25 extra.

 • Gratis t-shirt

  Bij aankomst op het camp krijg je van ons een gratis Flowtrack t-shirt.

 • Extra activiteiten en richtprijzen

  Als 16 plusser beslis je bij Flowtrack deels zelf hoe zijn vakantie er zal uitzien en aan welke activiteiten je deelneemt.
  Sommige activiteiten zijn optioneel, je kan ze vrijblijvend ter plaatse boeken.

  Fiesta y Fiesta: 15 Euro
  Nightcanyoning: 40 Euro
  Stand up paddle (2u): 10 Euro
  Mountainbike 1/2 dag: 5 Euro
  Mountainbike 1 dag: 10 Eruo

  Je kan deze activiteiten afzonderlijk boeken of je kiest voor een voordelig activiteitenpakket.

 • Oplaadkluisjes

  Voor 10 euro huur je voor heel de week een veilig kluisje met 2 usb oplaadpunten per kluisje.

 • Eigen surfboard

  Je kan ook je eigen surfboard meenemen. Als je met de bus reist, betaal je hiervoor € 25 extra voor het vervoer. Als je een skateboard meeneemt maak je dat best ook vast aan je reiskoffer/reisrugzak. Voor een skateboard hoef je niet bij te betalen.

 • Extra bagage

  Per persoon mag je op de bus 1 reiskoffer (+/- 25kg) en 1 rugzak(je) als handbagage meenemen.
  De slaapzak kan je best aan de reiskoffer vastmaken. Wie wil, kan extra bagage meenemen, hiervoor betaal je € 25 extra.

 • Gratis t-shirt

  Bij aankomst op het camp krijg je van ons een gratis Flowtrack t-shirt.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor onze meest gestelde vragen.

Andere 16+ reizen

Empuriabrava

16+ BEACHCAMP

Watersport in Empuria, Citytrippen in Barcelona en feesten in Lloret, De ultieme vakantie.

Empuriabrava

16+ Beach House

Op loopafstand van het strand, 8 villa’s rond een privé kanaal in het Venetië van Spanje.