San Vicente Surfkamp

Geschreven op 28/11/2018

Het 16+ Flowtrack surfkamp San Vicente de la Barquera  is voor mensen vanaf 16 jaar en ouder en is een surfparadijs in de volste betekenis van het woord. Vanop het Flowtrack surfkamp, omringd door groene heuvellandschappen, heb je een adembenemend uitzicht op de break van Oyambre beach, de bergen van de Picos de Europa en een zonsondergang die thuishoort op een postkaart. De ‘one love’ vibe die heerst op het kamp, de golven die rustig maar regelmatig binnenrollen en de Spaanse onbezorgdheid zullen je hier snel op je gemak stellen.

Na het surfen kan je verder rippen op onze eigen skateramp en wanneer de zon ondergaat begint de party in onze Vale surfbar met onze eigen DJ’s.

Op het Flowtrack Surfkamp San Vicente draait alles rond ‘respect’ en ‘feelgood’. Alles is vrijblijvend dus je kiest zelf hoe je je vakantie inkleedt. De Flowtrack Crew is altijd aanspreekbaar en wil er samen met jou een onvergetelijk surfkamp van maken, maar zal je niet begeleiden van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat indien je dat niet wenst.