San Vicente Surfkamp

Geschreven op 28/11/2018

Voor alle jongeren van 13 jaar en ouder die gebeten zijn door het surfvirus of graag willen leren golfsurfen, is er ons surfkamp in San Vicente de la Barquera in Spanje. Tijdens deze all-in vakantie verblijf je op een chill beachcamp boven op de groene heuvels van de regio Cantabria, op zo’n 100 meter van de Atlantische oceaan.

Overnachten in ruime vierpersoonstenten, heerlijk smullen van onze versbereide maaltijden, golfsurflessen en tal van andere avontuurlijke activiteiten (canyoning, longboarden, graffiti, skaten,…). Alles zit inbegrepen in de prijs! Natuurlijk worden jullie 24/24 begeleid door onze geweldige crew die ervoor zorgt dat dit voor jullie een absolute destination feelgood wordt.

Buiten tal van golfsurflessen, gegeven door onze eigen gediplomeerde surfleraars, kan je ook vrij surfen, uiteraard steeds onder toezicht. Deze extra oefentijd helpt je zeker voor de surfcontest die we op het einde van elke week organiseren. Verder kan je met de crew gebruik maken van de skateramp die op het Flowtrack surfkamp in San Vicente staat.