Flowtrack Snow
Skivakanties

Ben je al volledig klaar om terug op je latten of board te staan?
Hieronder kan je je pre-registreren voor het aanbod wintersportvakanties van 2019

Pre-Registratie skivakanties 2019

Zorg dat je er als eerste bij bent. Ons aanbod van 2019 zal in augustus 2018 online komen.
Schrijf je hieronder in, ontvang als eerste een mailtje met het nieuwe aanbod en krijg een week voorrang om jouw boeking te maken.

Naam*:

Voornaam*:

E-mail adres*:

Ik heb interesse in deze reizen:
wintersportvakantiessnowcampsshortskis

Feelgood Formule

Van jong tot oud, beginner tot gevorderde. We geloven dat iedereen een Destination Feelgood verdient.
De feelgood formule houdt rekening met iedere deelnemer.

wit-files

GEEN FILES OF AANSCHUIVEN

Niet op de autostrade en niet op de pistes. Een voordeel dat je hebt bij een authentiek skigebied dat nog onontdekt is.

kids

KIDS

Kinderopvang en sneeuwgewenning vanaf 0 jaar door eigen Nederlandstalige Flowtrack monitoren. Kind is koning tijdens een Flowtrack skivakantie.

acco

VERBLIJF VOOR IEDER BUDGET

Van luxe 4-sterrenhotel tot low budget appartementen. Je hebt keuze uit meer dan 10 verschillende verblijven.

muziek

APRÈS-SKI

2 keer per week organiseren we een après-ski voor jong en oud. We trakteren cava, een frisse pint en muziek. De kids kunnen spelen met de monitoren.

lessen

NEDERLANDSTALIGE LESSEN

Voor alle kinderen garanderen we Nederlandstalige ski- en snowboardlessen door onze eigen Flowtrack monitoren.

connection

CONNECTIE

Ontmoeting staat centraal tijdens de vakantie. We stimuleren interactie tussen alle gasten en creëren op die manier een ware Destination Feelgood.

Aosta Vallei

Onze skigebied zijn gelegen in de Aosta vallei. Zo zijn de 2 belangrijkste skigebieden die we zullen bezoeken in 2019 het Monte Rosa skigebied in Gressoney en het Espace San Bernardo skigebied in la Thuile. Het skigebied in Gressoney heeft 180 kilomter pistes en 29 skiliften. De pistes zijn toegankelijk voor het hele gezin, van de beginnende skiër tot de ervaren freerider. Ook de rode pistes zijn toegankelijk voor de kinderen.

Je hebt keuze uit verschillende verblijven die verspreid liggen in 3 dorpen: Gressoney Saint Jean, Gressoney Edelboden en Staffal. De kinderopvang, de sneeuwgewenning en de lessen gaan door in Staffal. Dit is de gemeenschappelijke organistatieplaats van Flowtrack.

Het skigebied van La Thuile is volledig nieuw in het aanbod. Het enige gebied in die regio met een zonnige zuidligging. Daarbovenop ligt het op de grens van de Aosta vallei en hoog in de Franse Alpen waardoor het gebied nog eens heel sneeuwzeker is. Je voelt je hier echt midden in de natuur. Ook hier zal je een verblijf kunnen kiezen dat past bij jouw budget en verwachting.

De pistes van Espace San Bernardo geven een goede mix van brede, eenvoudige pistes voor beginners en geweldige rode en zwarte pistes voor de gevorderden.

FLOWTRACK CREW

Tijdens de week zullen er meer dan 50 Flowtrack crew aanwezig zijn in het skigebied. Iedere activiteit van skilessen tot de dj op de après-ski wordt uitgevoerd door Flowtrack monitoren.

De crew wordt zorgvuldig geselecteerd. Zo zijn wij er rotsvast van overtuigd dat zij het juiste gevoel voor verantwoordelijkheid hebben om de week volledig te laten slagen. Ze zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen en zorgen mee voor jouw Destination Feelgood.

 

SKIMONITOREN

Onze monitoren zijn allemaal gediplomeerde Nederlandstalige monitoren die een diploma hebben van de Vlaamse trainersschool of BVSI/BSFE. 
Eén van onze grote meerwaarde is de kwaliteit van ons monitorenteam. Daardoor kunnen we ski- en snowboardlessen in 4 verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs. Iedereen kan bij ons terecht.

koenkoen
Koen - Destination Feelgood Specialist

« De Aosta vallei in italië heeft nog zoveel meer te bieden.
Ook volgend jaar zullen we weer een grote stap nemen in het verbeteren van de reizen. »

dsc_2560
Jan - Deelnemer familie wintersportvakantie

« Een geweldige skireis voor jong en oud! Een ideale formule voor het hele gezin met een professionele opvang voor jonge kinderen en baby’s. De lessen worden gegeven door bekwame en gediplomeerde monitoren waarbij iedereen op zijn niveau al dan niet les wil volgen. Kortom, de ideale formule voor het hele gezin in een zeer aangenaam skigebied!« 

Ben je al volledig klaar om terug op je latten of board te staan?

 

woordmerk-zonder-rand

Brands

Over ons

vaartdijk 12
2800 Mechelen

T +32 15 21 73 03
I info@flowtrack.be

  • Nog meer Feelgood?

    Schrijf je in en ontvang nieuws over onze reizen, wedstrijden en feelgood verhalen.

    * Verplichte velden
    Ik wil graag op de hoogte blijven over
    Marketing toestemming
facebook
insta
snapchat
youtube
blog