Paasvakantie
Andorra

Van zondag 4 april tot zondag 11 april.

Wintersportvakanties voor gezinnen
in rustige hooggelegen sneeuwzekere
skigebieden zonder wachttijden aan de liften.

BOEK NU

PAASVAKANTIE
ANDORRA

Van zondag 4 april tot zondag 11 april.
Wintersportvakantie voor gezinnen in een hooggelegen
sneeuwzeker skigebied zonder wachttijden aan de liften.

Scroll verder en ontdek jouw Destination Feelgood.

Feelgood Formule

Van jong tot oud, beginner tot gevorderde. We geloven dat iedereen een Destination Feelgood verdient.
De feelgood formule houdt rekening met iedere deelnemer.

wit-files

Geen files of aanschuiven

Het Grandvalira skigebied in Andorra is een prachtig skigebied dat minder gekend is bij de grote massa. Hierdoor rijd je zonder filles naar je bestemming en tijdens het skiën zijn er bijna nooit wachtrijen aan de liften! De reis gaat door van zondag tot en met zondag, ook dit geeft een bepaalde rust, zowel in je voorbereiding als op de weg.

kids

KIDS

Kind is koning tijdens een Flowtrack skivakantie. In een aantal gebieden en periodes organiseren we kinderopvang en sneeuwgewenning vanaf 0 jaar door onze eigen Nederlandstalige Flowtrack monitoren.

acco

Comfortabele verblijven

In Andorra heb je keuze uit 2 4 sterrenhotels ideaal voor ieder gezin.

muziek

APRÈS-SKI

Twee keer per week organiseren we een memorabele après-ski voor jong en oud. We trakteren cava, een frisse pint en muziek. Ondertussen organiseren onze monitoren coole activiteiten voor de kids.

lessen

Nederlandse lessen

Voor alle kinderen garanderen we Nederlandstalige ski- en snowboardlessen door onze eigen, enthousiaste Flowtrack monitoren.

connection

CONNECTIE

Wij vinden het leuk om mensen op een vrijblijvende manier met elkaar in contact te brengen. Beleving, beweging en ontmoeting zorgen voor een echte Destination Feelgood.

SKIGEBIED ANDORRA

Grandvalira is met 210km piste, verdeeld over 4 dalen, het grootste skigebied van de Pyreneeën en heel Zuid-Europa. Het leuke aan dit uiterst zonnige gebied (300 zondagen per jaar) is de diversiteit. Waar de hoger gelegen pistes tot 2640m, fantastische uitzichten bieden kun je tot 1710m dalen door de bossen. Dit is een uiterst geschikt gebied voor beginners met vele makkelijke en brede pistes maar het is ook uitdagend voor gevorderden met vele tochtmogelijkheden, snelle zwarte pistes, funparks en prachtige off piste. Het eten op de piste is heerlijk en goedkoop, net zoals de shopping in Andorra.

Het hotel ligt in El Tarter op 1771m hoogte. Op 500 m van de deur ligt de piste en starten de liften. De perfecte uitvalsbasis om dit geweldige skigebied te verkennen.

Wintersport in Andorra voelt een beetje exotisch aan. Andorra is een dwergstaat in het zuidwesten van Europa, in de Oostelijke Pyreneeën en begrensd door Frankrijk en Spanje. Het is ongeveer 1200km rijden van Brussel. Je kan ook makkelijk vliegen naar Barcelona en ter plaatse een wagen huren. Vanuit Barcelona is het ongeveer 1,5u rijden naar Andorra. Meestal is het een zonovergoten gebied (300 zonnedagen per jaar) maar vergis je niet, door zijn hoge ligging is het ook pure wintersport! Op de piste kan je heerlijke tapas eten en tijdens de apres ski geniet je van een welverdiende cerveza.
Naast het taxfree shoppen, heerlijke en goedkope eten en gemoedelijke sfeer zijn de skigebieden hier erg goed uitgerust. Moderne liften en de vele pistes zorgen voor een perfecte wintersportbeleving. De nabijheid van zowel de Middellandse zee als de Atlantische oceaan zorgt geregeld voor een flinke dump.
Grandvalira, het skigebied waar we heen gaan, is vergelijkbaar met andere bekendere skigebieden in de Alpen.

BOEK JOUW VERBLIJF

KIDS

Skilessen

Alle kinderskilessen worden in het Nederlands gegeven door onze eigen gespecialiseerde Flowtrack monitoren. Voor de volwassenen werken we samen met de plaatselijke skischool. De groepen worden onderverdeeld in verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9u30 tot 12u30. Twee dagen per week is er vrijblijvend een volledige dag les en begeleiding met opvang tijdens de middagpauze. Ouders kunnen dan zorgeloos een hele dag genieten van het grote skigebied.
De absolute beginners (niveau 0), zowel kinderen als volwassenen, krijgen de eerste 2 dagen ook lessen in de namiddag van 14u tot 16u. De lessen starten aan de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack.
Voor meer info en de verschillende niveaus: zie praktische info.

Après-ski

Wie zegt er dat een après-ski alleen voor de ouders is? Terwijl jullie genieten van een glaasje cava of een heerlijk trappistenbier, vermaken onze monitoren de kids. Ze gaan samen met de Flowtrack helden op de slee of glijden de berg af met snowscoots. Gegarandeerde fun voor het hele gezin!

Kinderkortingen

De meeste hotels bieden kinderkortingen aan. Deze vind je terug bij de verschillende verblijven.

Destination Feelgood.

Als de kinderen zich vermaken, dan kunnen de ouders ten volle genieten. We doen er dan ook alles aan om zowel ouders als kinderen een fantastische ‘Destination Feelgood’ week te bezorgen.

FLOWTRACK CREW

Tijdens deze week is er een grote Flowtrack crew in het skigebied. De meeste activiteiten, van skilessen tot de dj op de après-ski, worden verzorgd door onze eigen Flowtrack monitoren.

Wij selecteren onze crew met veel aandacht. Het zijn stuk voor stuk positief ingestelde mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die mee zorgen voor jouw Destination Feelgood.

SKIMONITOREN

We hebben een gespecialiseerd monitorenteam. Daardoor kunnen we skilessen in verschillende niveaus aanbieden. Van de absolute beginners tot de meer gevorderde skiërs, iedereen kan bij ons terecht.

FOTO’S VAN VORIGE EDITIES

Wat anderen zeggen over flowtrack

PRAKTISCHE INFO

 • Skipas

  Jouw skipas is geldig van maandag tot en met zaterdag (6 dagen) en geeft toegang tot alle pistes.
  De skipas is inclusief de prijs bij alle hotelaccommodaties.

 • Nederlandstalige ski- en snowboardlessen

  Kinderen en volwassenen krijgen in afzonderlijke groepen les. Voor de kinderen garanderen we Nederlandstalige lessen door onze eigen Flowtrack monitoren. De volwassen krijgen les van Engels- of Franssprekende monitoren van de plaatselijke skischool. De lessen gaan door van maandag tot en met vrijdag. Tijdens de verkorte periode gaan de lessen door van maandag tot en met donderdag. Ze starten dagelijks om 9u30 en eindigen om 12u30, zowel voor de ouders als voor de kinderen. De lessen starten en eindigen altijd aan de gemeenschappelijke organisatieplaats van Flowtrack. Twee dagen per week is er vrijblijvend een volledige dag les en begeleiding met opvang tijdens de middagpauze. Ouders kunnen dan zorgeloos een hele dag genieten van het grote skigebied.

  Alle begin is moeilijk. Om snel veilig te leren skiën krijgen de beginners de eerste 2 dagen zowel in de voor- als in de namiddag les. Vanaf de 3de dag is er enkel tijdens de voormiddag les.

 • Skimateriaal

  Wie geen ski- of snowboardmateriaal heeft, kan dit reserveren tijdens de boeking. We werken hiervoor samen met lokale verhuurders. Flowtrack kiest voor goed standaard materiaal. Als je liever een hogere klasse wenst, kan je dit te plaatse reserveren en bijbetalen. Een klasse hoger kost gemiddeld 25 Euro meer. Op de dag van aankomst kan je het materiaal ophalen in de plaatselijke skishop.

 • Freeride

  Freeriden in Grandvalira is erg toegankelijk. Er zijn speciaal aangeduide freeride areas en er is een kaart met off piste routes. Deze routes zijn met een kleurensysteem gemarkeerd van makkelijk tot moeilijk. Zowel de beginnende freerider als de experts komen dus aan hun trekken.
  De Freeride Junior World Championship en de Skiers Cup met de beste freeriders ter wereld werden hier al georganiseerd. Bij de lokale skischool kun je gidsen reserveren om Grandvalira samen met hen te ontdekken!

 • Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden?

  Klik hier voor onze meest gestelde vragen.