ouders

5 manieren om je ouders te overtuigen dat je mee mag met Flowtrack

Geschreven op 22/12/2017

Het is weer zover! Je bent volop aan het uitkijken naar de zomer en wil hierbij een gepaste vakantie. Tijdens je zoektocht kom je een fantastische surfreis tegen van Flowtrack. Zelf hebben je ouders nooit gesurft en ze vinden het allemaal maar niets… nu is de vraag: Hoe overtuig je jouw ouders dat je mee mag? Wij zetten alvast 5 tips op een rij.

1. Eigenlijk is het toch wel een taalkamp?

surfen

Of je nu op surfkamp gaat in Spanje of Frankrijk, je bent in het buitenland en daar hoort natuurlijk ook een vreemde taal bij. Jouw punten voor Frans of Spaans zullen volgend jaar de hoogte in gaan. Het feit dat alle surflessen in het Nederlands worden gegeven en alle begeleiders Nederlandstalig zijn hoef je er natuurlijk niet bij te vertellen.

2. Je zit niet constant achter een scherm

lopen

Tijd voor een digital detoxing. Wat is er beter dan een weekje surfkamp hiervoor?  Je leert tal van nieuwe vrienden kennen, bent 24/7 buiten én je doet serieus aan sport! Als dit hen niet kan overtuigen?!

3. Het is goed voor je ontwikkeling

eten

Reizen is écht goed voor de ontwikkeling. Je leert op eigen benen staan en je leert heel wat bij op sociaal gebied doordat je zoveel mensen leert kennen, maar ook kom je van alles te weten over verschillende culturen.

4. Jouw goed rapport

contest

De examens zijn ondertussen ook gedaan en uiteraard heb jij de beste overtuigingskracht in je hand. Jouw goed rapport, toch?

5. Nodig je ouders uit om de website te bekijken.

ezgif-5-64965bdfc9

Op de website van Flowtrack vind je heel wat veelgestelde vragen zoals de begeleidingsvormen, etc.
Heel handig voor jouw ouders om even door te lezen.

Hopelijk kan je hiermee verder en zien we jou deze zomer op Destination Feelgood.
Jouw reis al gekozen? Check onze website voor ons volledige aanbod.

 

Relevante artikels:
– 5 dingen die je moet doen in Biscarrosse
– 5 apps die je moet hebben voor je op reis vertrekt