Crew van de maand: Michelle Hufkens

Geschreven op 28/02/2019

De afgelopen jaren vond je haar vooral terug in de keukens van onze surfcamps maar sinds vorige zomer is Michelle vooral op haar yogamatje in Biscarrosse te vinden. Als yoga instructeur zorgt ze voor jouw ideale match van surf en yoga. Weliswaar met ietwat creatiever versies als bier yoga en stand-up-paddle yoga.

Ontdek het verhaal van Michelle.

 

VERTEL IN 3 ZINNEN WIE JE BENT

‘De ene dag een Duracell konijn op volle toeren, andere dagen vind je mij op mijn yogamat om mezelf in balans te brengen. Ik hou van het leven en geniet er het meest van wanneer ik 9 uur slaap per nacht, slow mornings doe, veganistisch eet, in de zon zit met vrienden en voldoende knuffels krijg.’

 

WAT DOE JE ZOAL BIJ FLOWTRACK?

‘De eerste jaren werkte ik in de keuken en vond het heerlijk om de mamita van de keuken te zijn. Ik genoot ervan om voor iedereen lekker eten te voorzien voor en na het surfen. Als ochtendmens zat ik er niet mee in om elke dag met een big smile het ontbijtje klaar te zetten.  

Sinds vorige zomer ben ik vooral aan de slag met de yogalessen in Biscarrosse en heb ik mijn passie kunnen meenemen naar de surfcamps.’

 

WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN JOUW JOB ALS YOGAINSTRUCTEUR

‘Als je doet wat je graag doet hoef je nooit te werken. Bij Flowtrack zijn de groepen vaak erg divers waardoor ik steeds creatief moet zijn in het samenstellen van lessen die voor iedereen fijn aanvoelen. De combinatie surf & yoga is ook gewoon the perfect match.’

WAT IS DE IDEALE ZEN-PLEK OM YOGA TE GEVEN IN BISCARROSSE?

‘Het is moeilijk kiezen tussen een zonsondergang op het strand of een stille open plek in het bos. Mijn voorkeur gaat denk ik wel uit naar het eerste.’

WAAROM ZOU JE ZELF MET EEN FLOWTRACK REIS MEE GAAN?

‘Ik ben ooit een keer zelf op vakantie gegaan met Flowtrack om te leren surfen en heb daar echt mooie herinneringen aan over gehouden. Ik zou mee gaan voor dé destinaton feelgood family. Hier geldt love, peace and surf, alles waar ik voor sta.’

WAT MOET JE ZEKER EENS GEPROBEERD HEBBEN IN BISCARROSSE?

‘Het is heerlijk om te longboarden naar het stadje en al de verschillende crèmeries uit te testen. Daarnaast zeker ook de stand up paddle avond bij sunset. Dat combineer je dan natuurlijk met yoga op je SUP board. We hebben ook een keer een mindfull booze yoga gedaan waarin je met een drankje naar keuze al je zintuigen op scherp leert zetten.’ 

 

WAARMEE HOU JE JE BEZIG IN HET DAGELIJKSE LEVEN?

‘Ik ben zelfstandige psycholoog & seksuoloog in een praktijk. Ook in het dagelijkse leven ben ik Yogainstructeur in Sportclub het Eiland in Antwerpen en in een zouttherapie grot in de Kempen.’

 

HEB JE NOG WAT INSPIRERENDE WOORDEN VOOR DE LEZERS?

Doe wat goed voelt en wees lief voor jezelf!’

 

In Biscarrosse krijg je gratis Yoga lessen van Michelle. Hier hoef je niets voor bij te betalen en ze zijn volledig vrijblijvend.
Wil je meer lezen over het 18+ surfkamp in Biscarrosse en jouw plekje reserveren? Surf dan snel naar onze website.