Crew van de maand: Kim

Geschreven op 15/03/2021

Girl Power!!
We moeten er geen doekjes om winden, er maken héél wat sterke vrouwen deel uit van de Flowtrack crew. Ter ere van al deze powervrouwen kiezen we deze maand een échte topper uit als crew van de maand. Respect, ladies!

Hey Kim! kan je eens kort samenvatten wat er al allemaal op jouw Flowtrack palmares staat?

Volgens mij ben ik gestart in het jaar 2015. Eerst in Mimizan en daarna in San Vicente. Beiden toplocaties ! Uiteindelijk toch gevallen voor de charme van het prachtige SV. Ondertussen heb ik al verschillende functies gedaan. Kitchen crew, campcrew, campleader, junior crew en opbouw crew. Elke functie heeft zijn eigen charme en ik heb ze allemaal met veel plezier uitgevoerd, maar mijn voorkeur gaat toch naar de keuken en de opbouw. De sfeer in de keuken is telkens zo top! En absoluut heerlijk is het als je bij het opscheppen telkens hoort hoe lekker de gasten het vinden. Dat maakt je dag helemaal goed!

Hoe gaat de opbouw van de camps eraan toe?

De opbouw van zo’n camp is écht de max. Je start met een lege weide met het gras tot aan de knieën. Dag per dag zie je het kamp evolueren en ongeveer een maand later staat het volledige kamp recht, tot in de puntjes afgewerkt. Het zijne lange werkdagen maar de surfsessie ’s op het einde van de dag maken het écht af. Het fysieke werk gaat me wel af door mijn achtergrond in de gymnastiek en de crossfit, maar het allerleukste vind ik toch het creatief bezig zijn met hout en het schilderen. Het maken van een bar of een skate rek gaan me altijd bijblijven. Dan ben je steeds zo fier als je kleine projectje af is.

Je bent leerkracht Lichamelijke Opvoeding, doet aan crossfit,… wat betekent sport voor jou?

Sport staat in mijn leven toch wel centraal. Al ben ikzelf iets minder actief als vroeger ben ik er wel dagelijks mee bezig. Sta ik niet als ‘ turnjuf’ voor de klas, dan zal je mij wel weten te vinden in de sporthal bij mijn gymnastjes.

Lukt het om tijdens deze Corona tijden nog steeds gemotiveerd te blijven om te sporten?

Toegegeven: het is niet makkelijk om mezelf aan het sporten te houden terwijl de crossfitbox toe is. Toch probeer ik maandelijks een schema op te stellen om de nodige calorietjes te verbranden. Dat helpt! Ook heb ik nu door corona het surfen in België wat ontdekt. Eerlijk … Ook in België zijn er dagen met leuke surf!

Je staat ook veel in de keuken, wil dat zeggen dat je heel gezond kookt of ben je ook een snoeper?

Iets langer als een jaartje nu ben ik vegetarisch geworden. Dat helpt mij om gezondere eetgewoonten te hanteren. Na een seizoentje in de keuken bij Flowtrack zijn er jammer genoeg toch standaard een paar kilootjes bij. Als je elke dag shiften in de keuken draait is het zeer moeilijk om van het eten en uit de koelkast te blijven. Te weinig karakter jammer genoeg … Al gaan de kilootjes er in de maand september/ oktober toch al snel terug af. Mijn lievelingsmaaltijd van de hele week zal toch de chili con (nu sin) carne zijn. Een echt toppertje in ons menu!

Spreek je al een beetje Spaans na al die jaren in San Vicente?

Wel, na 4 jaar in Spanje te werken en niet verder te komen dan “Hola” & “Qué tal”, vond ik dat het tijd was voor actie. Daarom ben ik 2 jaar geleden begonnen met avondschool Spaans. Door mijn werkervaring in Spanje merk ik wel dat het mij goed afgaat en ik dan ook met een goeie basis begonnen ben aan de cursus. Wekelijks een beetje de ‘ Spanje sfeer’ helpt me ook het wachten tot het volgende seizoen beter door te komen! ik kijk er zó hard naar uit…

Ga jij mee surfen, skaten, sporten EN lekker eten met Kim?

Check hier het 13+ surfcamp naar San Vicente of het 16+ surfcamp naar San Vicente