mee-mogen-surfakmp

Hoe oud moet je zijn om mee te mogen op surfkamp?

Geschreven op 11/01/2018

Ieder zomer- en surfkamp is ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Maar hoe oud moet je nu exact zijn om mee te mogen?

Je hoort het heel vaak, al jouw vrienden of vriendinnen zijn geboren in het begin van het jaar en jij bent die ene pechvogel die toch na de zomer moest geboren worden…
Als je 12 bent en mee wil met het 13+ kamp, 15 bent en mee wil met het 16+ kamp of 17 bent en mee wil met 18+, kan je mee zolang je in 2018 oud genoeg wordt.

Maar wat is nu het verschil tussen de leeftijdscategorieën?

ezgif-5-637057dbfc
13+ Camps

Zowel het watersport kamp in Empuriabrava als het surfkamp in San Vicente zitten boordevol activiteiten. Een 13+ reis is all-in. Dit wil zeggen dat zowel de maaltijden en alle activiteiten om jouw week te vullen in de prijs inbegrepen zijn. Je verveelt je geen moment en samen met de begeleiders maak je er een topweek van!

ezgif-5-db26b20585

16+ Camps

Je hangt vanaf 16 jaar niet meer vast aan een activiteitenprogramma. Je kiest zelf welke activiteiten je wel en niet mee doet. Het blijft tenslotte jouw vakantie. Zowel in San Vicente als op het watersport paradise nemen onze begeleiders jullie ook ’s avonds mee naar de leukste plekjes in de buurt van het kamp.

ezgif-5-7d678bd777

18+ Camps

Deze camps vul je volledig zelf in. Uiteraard kan je in Mimizan en Biscarrosse bij ons heel wat activiteiten bij boeken maar je bent helemaal nergens aan verbonden. Je doet lekker wat je zelf wil.

 

Nu je perfect weet naar welk kamp je wil/mag, is het tijd om jouw reis vast te leggen.
Surf naar onze website en ontdek jouw Destination Feelgood.

 

Relevante artikels:
5 Dingen die je zeker moet doen in Biscarrosse
5 manieren om je ouders te overtuigen dat je mee mag met Flowtrack